Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pomoc oslo na Torp - Norwegia

Czytali temat:
(637 niezalogowanych)
15 Postów
Barbara Nowak
(basianow)
Wiking
Jakby ktos mial numer telefonu to tych, to by byla wdzieczna, przyjedzam z Stavanger 20 Grudnia do Oslo rano i pociag mam Airport Express 9:36 i jestem w Oslo Centrum 9:58, moge nie zdazyc na Torp Ekspressen o godziny 10:15, czy ktos mogl mi pomoc dostac sie na torp wylot z Torp mam o godziny 1315. numer moj 96825142
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
jesli chodzi ci o tych "tych", o ktorych mysle, to sprobuj z tym numerkiem 91546549
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
Jesli zdazysz na airport ekspress i bedziesz w oslo o 9.58, to nie ma szans żebys nie zdazyla na autobus tez bede nim jechacale wiem ze sa tez pociagi prosto z gardermoen, jest w niedziele o 9.08 bezposrednio do Torp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Barbara Nowak
(basianow)
Wiking
dziekuje bardzo za telefon jutro rano zadzwonie,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Barbara Nowak
(basianow)
Wiking
Aggie dziekuje za odpowiedz, ale moj samolot z Stavanger laduje w Oslo o godz. 9:10 to juz na ten pociag nie zdaze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Barbara Nowak
(basianow)
Wiking
Niestety, numer telefonu juz nie aktualne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
Kamil Kamil
(tadziksc)
Nowicjusz
99505495wojtek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Barbara Nowak
(basianow)
Wiking
dziekuje za telefon ale niestety juz nie ma miejc to ten numer tez nie aktualny,jak wojtek mowil ze ma pelny komplet, dzieki jeszcze raz ale dalej szukam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok