Witam, ostatnio musiałem się pilnie udać do dentysty i wybrałem polski gabinet na ulicy Rosenkrantz' gate w Oslo I BARDZO ŻAŁUJĘ. Pan Tomasz S. ma kosmiczne ceny,a jakość usług pozostawia wiele do życzenia. Po tej nieszczęsnej wizycie dalej miałem problem z zębami, nie chcąc dać się naciągnąć po raz kolejny, postanowiłem poszukać innego dentysty, umówiłem się do kliniki na Grønland i zapłaciłem za usługę o połowę mniej niż u polskiego dentysty! Nie sądziłem, że rozbieżność cenowa może być tak duża, ponadto Gabinet na Grønland miał o wiele wyższy standard niż poprzedni, a lekarz w ogóle się nie spieszył,poświęcił mi bardzo dużo czasu i ogólnie dużo lepiej go będę wspominał niż pana Tomasza S.
Mam nadzieję, że teraz zanim ktoś się uda do dentysty porządnie to przemyśli i nie da się naciągnąć tak jak ja naiwny... Niech to będzie przestroga dla wszystkich cierpiących z powodów zębów, niech wasza kieszeń nie ucierpi tak jak moja.
Pozdrawiam.
Mam nadzieję, że teraz zanim ktoś się uda do dentysty porządnie to przemyśli i nie da się naciągnąć tak jak ja naiwny... Niech to będzie przestroga dla wszystkich cierpiących z powodów zębów, niech wasza kieszeń nie ucierpi tak jak moja.
Pozdrawiam.