Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poszukuje pracy na terenie Oslo - Norwegia

Czytali temat:
Damian ..... (320 niezalogowanych)
10 Postów

(CzakNorris)
Wiking
Witam mając 3 osobową ekipe poszukujemy pracy na terenie Oslo , chcialbym sie dowiedziec o agencje posrednictwa pracy i wszelkie wskazówki od was na ten temat. Prosze bez złośliwości ;]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Iza F
(iafraser)
Wiking
a macie narzedzia i samochod?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
tylko jak się nie mylę kilka dni temu była inna śpiewka, mamy prace itp itd no ale bez złośliwości jest na stronie taka zakładka "praca" i jak sobie klikniesz to masz jak na tacy posrednictwa pracy, jeśli pracy szukasz w taki sposób jak piszesz posty na forum to się wcale nie dziwię że masz problem ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
CzakNorris napisał:
Witam mając 3 osobową ekipe poszukujemy pracy na terenie Oslo , chcialbym sie dowiedziec o agencje posrednictwa pracy i wszelkie wskazówki od was na ten temat. Prosze bez złośliwości ;]

Studenci-sezon truskawkowy skonczyl sie. Wracac do domu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no jeszcze do końca września mogą chodzić z kartkami po domach i zbierać na studia w Polszy
na kartce muszą napisać, że w Polszy straszna bieda, nie ma co jeść i bardzo proszą o wsparcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(CzakNorris)
Wiking
Ja osobiscie nie narzekam na warunki w Polsce ale co roku jestem w Norwegii i postanowilem poszukać pracy na jej terenie , dlatego kieruje te pytanie tu , na forum . odpowiadam na pytanie numer 1 . mamy narzedzia i mamy samochód. Odnosnie pytania numer 2 ja nigdy nie napisalem ze mam prace tylko ze swiadczymy usługi na terenie oslo Nie udzielilem odpowiedzi na to czy owe propozycje byly. Co do tego sezonu truskawkowego to daruj sobie , nigdy nie zebrałem i nigdy nie bede tego robić , mam dobra sytuacje finansowa i nie moge narzekac. Pozdrawiam ! aaaa i uprzedze pytanie " skoro masz dobra sytuacje to czego szukasz w norwegii " - podoba mi sie ten kraj , ludzie i warunki .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Przyczłap Bulbulatora
(kissmydick)
Początkujący
To może napisz coś więcej o sobie i swoich kompetencjach. Jakie masz uprawnienia, referencje, język ... Praca to dość szerokie pojęcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok