jego pierwsza wypowiedź , oscylowała w obrębie , Rodzinnej Osobistej Pedofilii ... ! .
z punktu widzenia prawa Dziecka w Norge .
---
Dlatego Moim zdaniem , ma takie parcie , na te wszystkie powielenia byłych spraw , które nadal krążą w Necie ... a życie codzienne toczy się dalej .
---
I co Ja Mogę więcej Napisać w tej Sprawie ...
NIC ...!!!
Dlatego omijam takie "gówno" bardzo dużym kołem .
Do spedalonych szympansów
Gabrielu stukasz o dno szamba ?
od spodu? a fuj , śmierdziuszku, obrzydliwy jesteś, żeby się tak w bluzgach taplać.... nieładnie! śmierdzisz tak od wacka?..... eheh no to tak zaczynacie się znowu szympansić, ciekawe jakie odgłosy teraz będziecie wydawać? ala jednego w rekę drugiego do buzi?, wacek , zapomniałeś jaki ty kutasik jesteś, zę do kobiety tak piszesz? aaa ch zapomniałem.... szympansy sa w Zoo trzymane i pluja jak sie ję denerwuje. To może z nudów weś sobie razem z Gabrielkiem pedałkiem potrzymajcie i do buzi weźcie to zasmakują wam wasze peniski i tak jak te szympansy będziecie pluć , ciągnąć sobie razem i żucać bananami w innych żeby się do was przyłączyli. A może teraz jakąś akcję z bananami utworzycie, tylko żeby się ktoóryś z was nie poślizgł, bo drugi zaraz to wykorzysta, znając was luuuubiiiicie takie zabawy. Ostatni raz do was prostaki z ZOO pisałem mamusie wam zajebiste wychowanie dały, 21.04.2013.
a propos pedofili, to oglądnij sobie
bo ja jestem przeciwny przestępstwom seksualnym Barania głowo ileż razy mam tobie to powtarzać?
Warsztat samochodowy ABC BIL AS poszukuje doświadczonego mechanika, który dołączy do naszego zespołu. Jeśli masz pasję do motoryzacji, znasz się na diagnostyce i naprawach samochodów, zapraszamy do aplikowania!
NIE WYMAGAMY ZNAJOMOSCI JEZYKOW OBCYCH!
Stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
Miejsce pracy:Lillestrøm
Opis stanowiska:Wszelkie naprawy pojazdow do 3,5 tony .
Wymagania:Doświadczenie w pracy na stanowisku mechanika ...
Oferujemy:Stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na ...
Dodatkowy tekst / wymagane klauzule:Jeśli chcesz dołączyć do naszego zespołu, wyślij swoje CV ...
PJo napisał: A czego wszyscy tak myślą ze tu roboty od zaje....
Co pewien czas pojawiaja sie w polskiej telewizji programy, w ktorych Norwegia jast przedstawiana jako kraj mlekiem i miodem plynacy, gdzie praca lezy na ulicy, dobra socjalne, kasa za darmo, itd...
I jak PJo bedziesz pisal, ze jest inaczej to nikt ci nie uwierzy. Co wiecej, zrobia z ciebie zawistnego czlowieczka o cechach psa ogrodnika.
Chces Villon przyjechac, to przyjezdzaj. W koncu obojetnie kto co napisze i co ci powie, to i tak zrobisz co chcesz. Moze zarobisz troche na ta wyprawkę dla dzidziusia, a moze beda to tylko drogie wakacje.
Villon napisał: A czemu studiować w PL ? Ponieważ rzecz ujmując Obiektywnie , Konkretnie Ciebie , nie jest stać na Studia w Norge ... !!! .
---
Ponieważ skoro chcesz przyjechać tu na wakacje , by zarobić jakiś marny grosz , na Wyprawkę dla Dziecka ... To ... !!! .
SKĄD WEŹMIESZ ... legalnie ... 90 - TYSIĘCY KORON ... !!! , na własnym Norweskim Koncie Bankowym , na minimalne utrzymanie przez JEDEN ROK AKADEMICKI W NORGE ... !?? .
---
Coś jeszcze , chcesz wiedzieć w tej konkretnej materii ?
Makaryna napisał: Villon napisał: Porównaj zarobki w Norwegii, a porównaj zarobki z Polsce.
Dziękuję, pozdrawiam.
Tu nie ma co porownywac, bo mowimy o procentach, a nie o wysokosci cen.
Jezeli batonik w Polsce bez vatu kosztuje 1 zl, to z vatem bedzie kosztowal 1,25 zl
Tutaj taki batonik bedzie mial wartosc 10 zl, a z vatem 12,5 zl.
dzięki za uświadomienie ......batonik 12.50 zł z vatem już nie kupię batonika !!!! żegnajcie batoniki
SZUKAMY PRACY
Dwóch mężczyzn w wieku 20 i 22 lat silnych zdrowych i ambitnych poszukuje pracy. Ze względu na młody wiek nie posiadamy zbyt wielkiego doświadczenia zawodowego. Mimo wszystko mieliśmy okazje pracować przy montażu drzwi przeciwpożarowych, w gastronomi i rolnictwie. Znamy język angielski na poziomie komunikatywnym, posiadamy prawo jazdy kat. B Bobrze znosimy trudne warunki pracy. Jesteśmy gotowi podjąć na budowie przy malowaniu i remoncie domów a także w rolnictwie, ogrodnictwie i lesie. Mieszkamy niedaleko Jessheim. Gotowi jesteśmy podjąć prace od zaraz zależy nam na czasie. Chętnych do współpracy prosimy o kontakt pod adresem e-mail kamil_kluz@poczta.onet.pl i tel: 514-838-316
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.