Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam Pokoju / podlogi w sumie czegokolwiek / - Norwegia

Czytali temat:
(702 niezalogowanych)
6 Postów
Dariusz Sukiennik
(DariuszSukiennik)
Wiking
Jak wyżej, postanowiłem wyjechać do Norwegii w ciemno / ok.20.06 /, chciałbym tam spróbować dorwać jakaś prace, tak więc potrzebuje jakiegoś zakwaterowania. Jeśli chodzi o koszty mogę zapłacić z góry za ten okres. Nie owijając w bawełne, potrzebuję pomocy z tym. Interesują mnie takie miasta jak Oslo,Stavanger,Bergen,Førde. Prosiłbym forumowiczów o nie spamowanie typu poszukaj sobie tu czy tam, próbowałem lub nazywania mnie aliensem, bo kazdy z was nim kiedyś był. Prosze o pomoc i szansę.

Oto mój mail czarusny@gmail.com lub kontakt tutaj w razie pytań lub chęci pomocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
DariuszSukiennik napisał: Prosiłbym forumowiczów o nie spamowanie
SAM SPAMUJESZ I ŚMIECISZ jak na razie ..! .
---
Powielając swoją bzdurę w Różnych działach ...!!! .
---
Widać od razu iż nie zapoznałeś się przedtem z zasadą działania graficznego , Tego Forum ! .
---
Ponadto "garniturku" jak ty widzisz siebie takiego "SZTYWNIAKA" na skrawku podłogi !? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Dariusz Sukiennik
(DariuszSukiennik)
Wiking
gabriel napisał:
DariuszSukiennik napisał: Prosiłbym forumowiczów o nie spamowanie
SAM SPAMUJESZ I ŚMIECISZ jak na razie ..! .
---
Powielając swoją bzdurę w Różnych działach ...!!! .
---
Widać od razu iż nie zapoznałeś się przedtem z zasadą działania graficznego , Tego Forum ! .
---
Ponadto "garniturku" jak ty widzisz siebie takiego "SZTYWNIAKA" na skrawku podłogi !? .

Po pierwsze wrzuciłem do w kilka działow bo nie którzy mogą czytać tylko regionalne działy nieprawdaż ?

Po drugi to zdjęcie jest z mojego fb bo za jego pomocą sie tu logowałem. Zresztą czy to ważne co co na siebie ubieram w szukaniu zakwaterowania ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
DariuszSukiennik napisał:... Zresztą czy to ważne co co na siebie ubieram w szukaniu zakwaterowania ?
WBREW pozorom , Bardzo ...
---
Jest nawet taki dział , który zajmuje się Tylko i wyłącznie tym , co każdy z Nas Reprezentuje Sobą względem Ogółu , poprzez umieszczenie w Swoim Awatarze , takiego czy też Innego graficznego i słownego Przesłania PODPROGOWEGO ...! .
---
I ogólnie rzecz ujmując , z Mojej Luźnej Forumowej Obserwacji wynika ! .
---
Iż KAŻDY ... , indywidualny AWATAR , jest Naszą / Waszą , chęcią pokazania Siebie w jak najbardziej Pozytywnej / NEGATYWNEJ i Aktualnej Postawie Społecznej ... ! .
---
Takie sobie Podświadome MANIPULOWANIE osobami Trzecimi ... ! , na Micro skalę .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Dariusz Sukiennik
(DariuszSukiennik)
Wiking
gabriel napisał:
DariuszSukiennik napisał:... Zresztą czy to ważne co co na siebie ubieram w szukaniu zakwaterowania ?
WBREW pozorom , Bardzo ...
---
Jest nawet taki dział , który zajmuje się Tylko i wyłącznie tym , co każdy z Nas Reprezentuje Sobą względem Ogółu , poprzez umieszczenie w Swoim Awatarze , takiego czy też Innego graficznego i słownego Przesłania PODPROGOWEGO ...! .
---
I ogólnie rzecz ujmując , z Mojej Luźnej Forumowej Obserwacji wynika ! .
---
Iż KAŻDY ... , indywidualny AWATAR , jest Naszą / Waszą , chęcią pokazania Siebie w jak najbardziej Pozytywnej / NEGATYWNEJ i Aktualnej Postawie Społecznej ... ! .
---
Takie sobie Podświadome MANIPULOWANIE osobami Trzecimi ... ! , na Miro skalę .

Wiesz co jeśli masz sie lepiej poczuc wstawie zdjęcie w wytartej koszulce hmm ? bo widze ze nawet nie czytasz ze zrozumieniem napisałem wcześniej ze zdjęcie pochodzi z fb zostało załadowane automatycznie bo za jego pomocą się tutaj logowałem ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
DariuszSukiennik napisał:
Jak wyżej, postanowiłem wyjechać do Norwegii w ciemno / ok.20.06 /, chciałbym tam spróbować dorwać jakaś prace, tak więc potrzebuje jakiegoś zakwaterowania. Jeśli chodzi o koszty mogę zapłacić z góry za ten okres. Nie owijając w bawełne, potrzebuję pomocy z tym. Interesują mnie takie miasta jak Oslo,Stavanger,Bergen,Førde. Prosiłbym forumowiczów o nie spamowanie typu poszukaj sobie tu czy tam, próbowałem lub nazywania mnie aliensem, bo kazdy z was nim kiedyś był. Prosze o pomoc i szansę.

Oto mój mail czarusny@gmail.com lub kontakt tutaj w razie pytań lub chęci pomocy

Ty sie niuniu tak nie rzucaj...
Alien to ktos kto mimo google zadaje proste i debilne pytania, typu: gdzie mozna kupic aspiryne....
Alien to taki cwok co bedzie pracowal na czarno za 60koron na godzine choc moglby na legalu za 150 czy 200....
Alien bardzo czesto zna tylko jezyk polski
alien mimo wyksztalcenia szuka najprostrzych prac bo nie domysla sie moze tu pracowac w swoim zawodzie.
Alien nie uzywa mozgu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Yatsek napisał:
[quote]DariuszSukiennik napisał:
[quote]Jak wyżej, postanowiłem wyjechać do Norwegii w ciemno / ok.20.06 /, chciałbym tam spróbować dorwać jakaś prace, tak więc potrzebuje jakiegoś zakwaterowania. Jeśli chodzi o koszty mogę zapłacić z góry za ten okres. Nie owijając w bawełne, potrzebuję pomocy z tym. Interesują mnie takie miasta jak Oslo,Stavanger,Bergen,Førde. Prosiłbym forumowiczów o nie spamowanie typu poszukaj sobie tu czy tam, próbowałem lub nazywania mnie aliensem, bo kazdy z was nim kiedyś był. Prosze o pomoc i szansę.

Alien bardzo czesto zna tylko jezyk polski

..... i próbuje rżnąć cwaniaka TU....... z różnym skutkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
DariuszSukiennik napisał:...Wiesz co jeśli masz sie lepiej poczuc wstawie zdjęcie w wytartej koszulce hmm ? bo widze ze nawet nie czytasz ze zrozumieniem napisałem wcześniej ze zdjęcie pochodzi z fb zostało załadowane automatycznie bo za jego pomocą się tutaj logowałem ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
i nie czyta forum
chociaz wczoraj byly odpowiedzi na identyczne pytania
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj