Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Euthyrox-może ktoś ma zapas?lub przywiezie z Gdańs - Norwegia

Czytali temat:
Zenon Balicki Miroslaw Kiersznik Marko Marko (4161 niezalogowanych)
15 Postów
Orata KC
(Oratakc)
Wiking
Może ktoś ma na zbyciu Euthyrox lek na tarczycę?? albo może mógłby przywieść z Gdańska??? bardzo potrzebny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
honoratakc napisał:
Może ktoś ma na zbyciu Euthyrox lek na tarczycę?? albo może mógłby przywieść z Gdańska??? bardzo potrzebny...

Euthyrox jest wylacznie na recepte i w scisle okreslonej dawce dla konkretnego pacjenta.
Tu w Norwegii wystepuje jako Levaxin. Jesli nawet nie masz swojego lekarza, z roznych powodow, to mozesz pojsc prywatnie i dostac recepte, pod warunkiem, ze masz papiery potwierdzajace zdiagnozowana chorobe tarczycy. Badania mozesz wykonac rowniez na miejscu.
Nawet nie moge sobie wyobrazic, ze ten lek milalabys chec aplikowac sobie sama, bez badan i ustalenia dawki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Orata KC
(Oratakc)
Wiking
Przecież nie przyśniło mi się w nocy że zacznę sobie brać Euthyrox?? i będzie fajnie!!musiałabym mieć IQ po niżej przeciętnej.. Biorę od dawna na postawie badań i wiem jaką dawkę!!! po prostu miał ktoś do mnie przyjechać z polski i nie wyszło..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Dlatego Ci wlasnie napisalm, ze jesli nie masz tu swojego lekarza, to mozesz isc prywatnie po recepte, chyba, ze masz jeszcze zapas, zeby czuc sie bezpiecznie czekajac na dostawe. Levaxin w Norwegii jest tanszy niz w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Anna Janarowska
(Janarka)
Wiking
cały problem w tym, że jest na receptę ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Orata KC
(Oratakc)
Wiking
no dzięki za rady naprawdę! eureka..możesz to.. tamto..i jeśli...Prywatnego lekarza-to jest najlepsze!!a wizyta prywatna może też jest tańsza? gdyby te jeśli mnie dotyczyły to bym tu nie pisała raczej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
honoratakc napisał:
no dzięki za rady naprawdę! eureka..możesz to.. tamto..i jeśli...Prywatnego lekarza-to jest najlepsze!!a wizyta prywatna może też jest tańsza? gdyby te jeśli mnie dotyczyły to bym tu nie pisała raczej

No coz, jesli Twoje zdrowie nie jest warte dla Ciebie tych kilkuset koron na wizyte u lekarza zeby dostac recepte, to faktycznie nie warto doradzac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
honoratakc napisał:
ile kosztuje egenandel u lekarza w norwegii??
ile kosztuje taka przesylka z PL???
wychodzi nawet taniej a i mniej zachodu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ile kosztuje egenandel u lekarza w norwegii??
ile kosztuje taka przesylka z PL???
wychodzi nawet taniej a i mniej zachodu...

prywatnie u lekaza nawet 1000kr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Prywatna konsultacja zeby otrzymac recepte, to koszt 400-500kr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok