Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Zenon Balicki Miroslaw Kiersznik Marko Marko (4125 niezalogowanych)
98 Postów
Kasia Janowska
(maniakalnie)
Początkujący
ja mam euthyrox, dawka- 25g. mieszkam w Oslo.

moge odstąpic jeden listek,bo mam zapas. dodatkowo będę w gdańsku na początku czerwca.5go czerwca znowu w Oslo. napisz do mnie priv.jesli jeszcze ci to potrzebne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Orata KC
(Oratakc)
Wiking
bez badań konsultacja nie wystarczy raczej!!na skrzywioną gębę raczej lekarz nie wypisze..czyli wizyta+badania(no raczej odpłatnie)+następna wizyta ewentualnie+czas na badania. Czy ryzykować utratę kasy że przepisze bez badań??No chyba szukam najlepszego i najtańszego rozwiązania, chyba powinniśmy sobie pomagać!! najłatwiej wydać kupę kasy że mi tak mądrze niektórzy radzą!!a skąd wy wiecie jaką ja mam sytuację?? A życzliwym bo i tacy się znaleźli dziękuję bardzo za zgłoszenie chęci pomocy, naprawdę jestem bardzo wdzięczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
dlatego napisalemj ze 1000 za wizyte na wynik T3 T4 czeka sie 10 dni na scyntografie z miesiac
dobrze ze nie radza tak jak w USA ze jak nie ma recepty to kupuja antybiotyki w sklepach dla psow kotow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
No faktycznie nie wiemy jaka masz sytuacje, wiemy tylko, ze nie potrafisz zadbac o swoje wlasne leki szukajac ich na forum
Moja sytuacja z choroba tarczycy jest taka, ze gdziekolwiek jestem, to mam odpowiedni zapas lekow. Jak przyjechalam do Norwegii, to przywiozlam ze soba papier potwierdzajacy moja chorobe i bez problemow moj fastlege zaczal prowadzic tu dalsze leczenie i kontrolne badania.
To wszystko zalezy od tego, jak powaznie traktuje sie swoje zdrowie.

No i jeszcze ta kasa na zatracenie

Otrzymalas tu grzeczne porady, ale nie takie, jak sobie wyobrazalas chyba, bo bardzo nerwowo reagujesz. Moze faktycznie sprawdz poziom hormonow tarczycy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
honoratakc napisał:
No chyba szukam najlepszego i najtańszego rozwiązania, chyba powinniśmy sobie pomagać!! najłatwiej wydać kupę kasy że mi tak mądrze niektórzy radzą!!a skąd wy wiecie jaką ja mam sytuację??
a chwalilas sie jaka masz sytuacje?? a co Twoja sytuacja zmieni?? tu nie koilko wsparcia.... my tu jezyk ojczysty wspominamy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Orata KC
(Oratakc)
Wiking
Patim- dzięki- zrozumiałam od razu dlaczego napisałeś cenę i że to trwa- dlatego nie tą drogą.
A inni nie zrozumieli, nie chciałam się użalać. Zadałam konkretne pytanie jakby to nie było dla niektórych jasne!!nie potrzebuję innych porad a za nimi krytyki. A do Lindemans już daj lepiej spokój z tym przemądrzalstwem jak nie masz właściwej odpowiedzi i jak widać za mało doświadczenia życiowego i lub wyobraźni to nie kpij z innych bo cię kiedyś to samo spotka i nauczysz się empatii. Gdyby wszystko było takie proste jak piszesz to by nie było problemów!! A jak ci się jutro wszystko spali w pożarze to co? z twoją zapobiegawczością? a jak się stanie coś innego?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
honoratakc napisał:
A do Lindemans już daj lepiej spokój z tym przemądrzalstwem jak nie masz właściwej odpowiedzi i jak widać za mało doświadczenia życiowego i lub wyobraźni to nie kpij z innych bo cię kiedyś to samo spotka i nauczysz się empatii. Gdyby wszystko było takie proste jak piszesz to by nie było problemów!! A jak ci się jutro wszystko spali w pożarze to co? z twoją zapobiegawczością? a jak się stanie coś innego?

Mialam dla Ciebie wlasciwa odpowiedz, ale zal Cie ogarnal, ze 500kr. wydasz na wizyte u lekarza.
Doswiadczenia i wyobrazni, jak widac mi nie brakuje, potrzebne leki mam zawsze ze soba i na forch ich nie szukam. To z Twoja wyobraznia cos nie halo. Wszystko jest proste, jak ktos sobie sam nie komplikuje. Jak mi sie jutro wsystko spali w porzaze, to bede musiala isc do apteki i pobrac nowa partie lekow - moja recepta w systemie jest uaktualniana na biezaco

Na prawde, sprawdz ten poziom hormonow, bo za chwile Cie rozsadzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Orata KC
(Oratakc)
Wiking
Do Yatsek nie kółko wsparcia dlatego nie pisałam w dziale porad psychologicznych! a z paczki mi wyciągneli lekarstwa że nie wolno. Możesz założyć własny wątek jak chcesz język wspominać, tu jest dowolność tematów. Jak mi się jakiś nie podoba to nie tracę czasu na niego.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Kasia Janowska
(maniakalnie)
Początkujący
a nadal potrzebujesz ten lek?czy juz nie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Orata KC
(Oratakc)
Wiking
Do Lindemans. A jak się wylegitymujesz? no jak ci się wszystko spali..?na wiarę ci chyba nie dadzą leków w aptece..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok