szukam kogos kto moze udziekic korepetycji z jezyka norweskiego z okolic vigrestad, nærbø, bryne. cene do ustalenia. jesli ktos co wie to z gory dziekuje.
hakon napisał: szukam kogos kto moze udziekic korepetycji z jezyka norweskiego z okolic vigrestad, nærbø, bryne. cene do ustalenia. jesli ktos co wie to z gory dziekuje.
polecam norweskie szkoły, korepetycja to w większości strata czasu i pieniędzy
hakon napisał: na szkoły czy kursy nie mam czasu, interesuje mnie nauka po 18.00 W większości Szkół Wieczorowych Nauka zaczyna się właśnie po 18 - .
---
Korepetycja jako taka w rozumieniu polskim w Norge nie istnieje i jeżeli nie masz podstaw językowych , wyniesionych właśnie ze szkoły , to tak jak wyżej Napisano ... NIE MA TO ŻADNEGO SENSU !!! .
---
Fakt jest jednak taki iż na normalny tok nauki w systemie szkolnym , musisz czekać teraz do Sierpnia !.
Ponieważ za chwil parę zaczynają się Matury koniec roku szkolnego 17 Maja i WAKACJE .
---
Najlepiej wyjdziesz na tym jak na początek sam zaczniesz się po tej 18 uczyć powolutku słowo posłowie Tylko poprawnie .
W Necie , jest Bardzo dużo Darmowej pomocy nauki norweskiego na każdym poziomie trudności , tak dla przedszkolaków poprzez naukę obrazkową , jak i dla młodzieży w każdym wieku , nawet dla tej po 70 - .
---
Tylko to trzeba samemu chcieć poszukać ... ! ,
i powoli dukać , o ile języka nie zna się w ogóle ,
Lub kształcić wymowę i pisownię jak już się zna jakieś podstawy .
---
Tu masz na początek :
Internetowego Korepetytora za darmo ! pavei-oppgaver.cappelendamm.no/kapittel....5797&tid=990909#
dokup sobie do tego podręcznik i ćwiczenia z płytą i jazda !!!
jak kolega napisał , większość kursów wieczorowych zaczyna się 17:30 , 18:00 są jeszcze kursy dzienne nauczycielki potrafią wytłumaczyć język osobą bez żadnych podstaw norweskiego jak i angielskiego
Tłumacz norweski
Potrzebujesz tłumacza dokumentów z języka polskiego na norweski lub z norweskiego na polski?
Przetłumaczymy Twoje dokumenty szybko, rzetelnie i wygodnie. Wszystko załatwisz bez wychodzenia z domu.
Co możesz przetłumaczyć?
CV i list motywacyjny
Umowę, kontrakt
Akt urodzenia, małżeństwa, zgonu
Dyplom, świadectwo, certyfikat
Zaświadczenie, oświadczenie
Dokumenty sądowe, pozwy, wyroki, apelacje
Dokumenty bankowe, sprawozdania, wyciągi
Dokumenty medyczne, wyniki badań, zwolnienia lekarskie, wypisy ze szpitala
...
jego pierwsza wypowiedź , oscylowała w obrębie , Rodzinnej Osobistej Pedofilii ... ! .
z punktu widzenia prawa Dziecka w Norge .
---
Dlatego Moim zdaniem , ma takie parcie , na te wszystkie powielenia byłych spraw , które nadal krążą w Necie ... a życie codzienne toczy się dalej .
---
I co Ja Mogę więcej Napisać w tej Sprawie ...
NIC ...!!!
Dlatego omijam takie "gówno" bardzo dużym kołem .
Do spedalonych szympansów
Gabrielu stukasz o dno szamba ?
od spodu? a fuj , śmierdziuszku, obrzydliwy jesteś, żeby się tak w bluzgach taplać.... nieładnie! śmierdzisz tak od wacka?..... eheh no to tak zaczynacie się znowu szympansić, ciekawe jakie odgłosy teraz będziecie wydawać? ala jednego w rekę drugiego do buzi?, wacek , zapomniałeś jaki ty kutasik jesteś, zę do kobiety tak piszesz? aaa ch zapomniałem.... szympansy sa w Zoo trzymane i pluja jak sie ję denerwuje. To może z nudów weś sobie razem z Gabrielkiem pedałkiem potrzymajcie i do buzi weźcie to zasmakują wam wasze peniski i tak jak te szympansy będziecie pluć , ciągnąć sobie razem i żucać bananami w innych żeby się do was przyłączyli. A może teraz jakąś akcję z bananami utworzycie, tylko żeby się ktoóryś z was nie poślizgł, bo drugi zaraz to wykorzysta, znając was luuuubiiiicie takie zabawy. Ostatni raz do was prostaki z ZOO pisałem mamusie wam zajebiste wychowanie dały, 21.04.2013.
a propos pedofili, to oglądnij sobie
bo ja jestem przeciwny przestępstwom seksualnym Barania głowo ileż razy mam tobie to powtarzać?
patim napisał: znowu smiecisz Widocznie coś jest na rzeczy , z tą jego bezwzględną Miłością do Własnej Córki ... !!! . Skoro , jak oślepiony szczur , atakuje wszystkich dookoła na Oślep !.
---
Ciekawe dlaczego Pisał na początku iż nie wyobraża sobie , by jego Córka bawiła się z innymi dziećmi w przedszkolu .
--- CIEKAWE ... ? !!! .
Pewnie dlatego iż wie , że Małe dzieci nie kłamią i z czasem , wszystko co tata robił z Nią , powiedzą kolegom i koleżankom w ... "Ścisłej Tajemnicy "...
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.