szukam kogos kto moze udziekic korepetycji z jezyka norweskiego z okolic vigrestad, nærbø, bryne. cene do ustalenia. jesli ktos co wie to z gory dziekuje.
hakon napisał: szukam kogos kto moze udziekic korepetycji z jezyka norweskiego z okolic vigrestad, nærbø, bryne. cene do ustalenia. jesli ktos co wie to z gory dziekuje.
polecam norweskie szkoły, korepetycja to w większości strata czasu i pieniędzy
hakon napisał: na szkoły czy kursy nie mam czasu, interesuje mnie nauka po 18.00 W większości Szkół Wieczorowych Nauka zaczyna się właśnie po 18 - .
---
Korepetycja jako taka w rozumieniu polskim w Norge nie istnieje i jeżeli nie masz podstaw językowych , wyniesionych właśnie ze szkoły , to tak jak wyżej Napisano ... NIE MA TO ŻADNEGO SENSU !!! .
---
Fakt jest jednak taki iż na normalny tok nauki w systemie szkolnym , musisz czekać teraz do Sierpnia !.
Ponieważ za chwil parę zaczynają się Matury koniec roku szkolnego 17 Maja i WAKACJE .
---
Najlepiej wyjdziesz na tym jak na początek sam zaczniesz się po tej 18 uczyć powolutku słowo posłowie Tylko poprawnie .
W Necie , jest Bardzo dużo Darmowej pomocy nauki norweskiego na każdym poziomie trudności , tak dla przedszkolaków poprzez naukę obrazkową , jak i dla młodzieży w każdym wieku , nawet dla tej po 70 - .
---
Tylko to trzeba samemu chcieć poszukać ... ! ,
i powoli dukać , o ile języka nie zna się w ogóle ,
Lub kształcić wymowę i pisownię jak już się zna jakieś podstawy .
---
Tu masz na początek :
Internetowego Korepetytora za darmo ! pavei-oppgaver.cappelendamm.no/kapittel....5797&tid=990909#
dokup sobie do tego podręcznik i ćwiczenia z płytą i jazda !!!
jak kolega napisał , większość kursów wieczorowych zaczyna się 17:30 , 18:00 są jeszcze kursy dzienne nauczycielki potrafią wytłumaczyć język osobą bez żadnych podstaw norweskiego jak i angielskiego
jego pierwsza wypowiedź , oscylowała w obrębie , Rodzinnej Osobistej Pedofilii ... ! .
z punktu widzenia prawa Dziecka w Norge .
---
Dlatego Moim zdaniem , ma takie parcie , na te wszystkie powielenia byłych spraw , które nadal krążą w Necie ... a życie codzienne toczy się dalej .
---
I co Ja Mogę więcej Napisać w tej Sprawie ...
NIC ...!!!
Dlatego omijam takie "gówno" bardzo dużym kołem .
Do spedalonych szympansów
Gabrielu stukasz o dno szamba ?
od spodu? a fuj , śmierdziuszku, obrzydliwy jesteś, żeby się tak w bluzgach taplać.... nieładnie! śmierdzisz tak od wacka?..... eheh no to tak zaczynacie się znowu szympansić, ciekawe jakie odgłosy teraz będziecie wydawać? ala jednego w rekę drugiego do buzi?, wacek , zapomniałeś jaki ty kutasik jesteś, zę do kobiety tak piszesz? aaa ch zapomniałem.... szympansy sa w Zoo trzymane i pluja jak sie ję denerwuje. To może z nudów weś sobie razem z Gabrielkiem pedałkiem potrzymajcie i do buzi weźcie to zasmakują wam wasze peniski i tak jak te szympansy będziecie pluć , ciągnąć sobie razem i żucać bananami w innych żeby się do was przyłączyli. A może teraz jakąś akcję z bananami utworzycie, tylko żeby się ktoóryś z was nie poślizgł, bo drugi zaraz to wykorzysta, znając was luuuubiiiicie takie zabawy. Ostatni raz do was prostaki z ZOO pisałem mamusie wam zajebiste wychowanie dały, 21.04.2013.
a propos pedofili, to oglądnij sobie
bo ja jestem przeciwny przestępstwom seksualnym Barania głowo ileż razy mam tobie to powtarzać?
patim napisał: znowu smiecisz Widocznie coś jest na rzeczy , z tą jego bezwzględną Miłością do Własnej Córki ... !!! . Skoro , jak oślepiony szczur , atakuje wszystkich dookoła na Oślep !.
---
Ciekawe dlaczego Pisał na początku iż nie wyobraża sobie , by jego Córka bawiła się z innymi dziećmi w przedszkolu .
--- CIEKAWE ... ? !!! .
Pewnie dlatego iż wie , że Małe dzieci nie kłamią i z czasem , wszystko co tata robił z Nią , powiedzą kolegom i koleżankom w ... "Ścisłej Tajemnicy "...
Tłumacz norweski online
Chcesz pisemnie skontaktować się z norweskimi urzędami? Potrzebujesz przetłumaczyć ważne dokumenty, ale nie masz czasu na osobiste poszukiwanie tłumacza. Skontaktuj się z Nami? Tłumaczymy dokumenty dostarczone Nam nie tylko osobiście, ale także drogą internetową.
Jakie tłumaczenia wykonujemy?
standardowe,
specjalistyczne,
przysięgłe,
Jakich dokumentów?
aktów urodzenia, małżeństwa,
zaświadczeń,
dokumentów bankowych, np. wyciągi z kont bankowych,
...
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.