Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Dooomi nika Eliasz norwegia Kasia Kowalska RafałTDW (3387 niezalogowanych)
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Popieram w 100%

.....Prawda jest taka że Gabriel, jest prostym człowiekiem.
Wszystko mu przeszkadza, a swój poziom inteligencji przedstawia w swoich słowach.
Szkoda się zniżać do jego poziomu.
To już ostatnie stadium prostactwa.
Gnoi go życie....., a On odbija piłeczkę na forum INKOGNITO.
....normalnie jedzie na szmacie a struga asa.

Nie pytajcie się go o rade bo on nic nie wie!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
RENATA KUTA
(OTOLA1920)
Wiking
Dajcie spokój już z tym Gabrielem, nic mądrego nie pisze i nie pomaga, tylko przeklina i wyzya.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
M G
(Wieszcz)
Wiking
gabriel napisał:
Wieszcz napisał: Chuju pisze się przez "ceha" ...
GŁĄB jesteś do potęgi Entej ... ! .
Skoro tak piszesz , to i takim Kimś Pewnie i Jesteś ... Ha ... ha ... ha ... .
---
Ja wiem dobrze , jak się dane nazwy własne , Pisze .
---
Napisałem HUJ i napisałem Dobrze ... a tobie zachodzić w główkę , dlaczego tak a nie Inaczej ...
---
Zajrzyj GŁĘBOKO W GOOGLE , to może i znajdziesz , coś ciekawego na tenże temat .
---
Powodzenia

Rozumiem zatem że HUJ w twoich postach to Twoja nazwa własna i by uprościć sobie komunikację innym też ją nadajesz. Zapewne taką samą nazwą własną jest i GŁĄB i też dla uproszczenia nie tylko sobie, ale i innym ją nadajesz. Skoro tak to zgoda masz rację.

Jeśli natomiast Twoim zamiarem jest poprawne użycie słowa „HUJ” w charakterze słowa obraźliwego, skierowanego do mężczyzny, lub jako określenia męskiego członka, to sam powinieneś zajrzeć głęboko do polskich słowników zwłaszcza tych, w których słowo to odnotowano po raz pierwszy. Polecam również poczytać twórczość klasyka - Aleksandra Fredry.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok