Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Intensywny kurs norewskiego na Folkeuniversitetet - Norwegia

Czytali temat:
(425 niezalogowanych)
19 Postów
Joanna Wiktorzak
(awik15)
Wiking
Witam
Na początku grudnia przeprowadzam się do Oslo, bylam na Folkeuniversitetet na Torggata 7, dowiedziałam się że są tam prowadzone 2 kursy, intensywny 4 razy w tygodniu i normalny 2 razy w tygdoniu. Czy ktoś z was tam uczęszczał ?? Co możecie mi powiedzieć na ten temat? Bo tak naprwadę norewski to dla mnie coś nowego. Proszę o wasze opinie.
Dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
awik15 napisał:
Witam
Na początku grudnia przeprowadzam się do Oslo, bylam na Folkeuniversitetet na Torggata 7, dowiedziałam się że są tam prowadzone 2 kursy, intensywny 4 razy w tygodniu i normalny 2 razy w tygdoniu. Czy ktoś z was tam uczęszczał ?? Co możecie mi powiedzieć na ten temat? Bo tak naprwadę norewski to dla mnie coś nowego. Proszę o wasze opinie.
Dzięki

przy zapisywaniu sie na kurs - zapytaj dokladnie na ktory pozniom podstawowy sie zapisujesz... moj kolega poszedl na kurs - powiedzial ze nic nie umie - kompletne zero chce zaczynac jak dzieci w przedszkolu - i zapisali go - przez pierwsze zajecia uczyli sie alfabetu - to byl poziom wlasciwie podstawowy dla tych co pisza na przyklad po arabsku albo chinsku.... najpierw literki a slowka pozniej )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok