Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
sebastian20 (2288 niezalogowanych)
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
oppland napisał:
maniakalnie napisał:
Nie musisz mnie przy tym wszystkim obrażac i zarzucac nieużywania mózgu. Jeśli zdecydowali się na zamknięcie działąlności w Polsce, przyjechali zamykając pewien rozdział w swoim życiu, to podejrzewam że nie poddali się po dwóch czy trzech tygodniach poszukiwań i pewnie nadal gdzieś tu przebywają. A jak nie - trudno, nie zgadłam. Jeśli autor wątku nadal szuka pracy i może byc do Oslo niech się odwzwie. Mam pracę, dobrze płątna godzinowo ale niestety nie na pełen etat. A jak nie szuka, albo nie sprawdza forum,trudno.

co do komentarza o trzymaniu kcuków i trzech duszach na sumieniu... ani składu ani ładu ani większego sensu ta wypowiedź nie ma, więc sie odnosic do niej nie będę.

poszukujących pracy jest codziennie wielu,więc skoro chcesz tak pomóc to napisz temat Mam pracę...a z pewnoscia będzie odzew

ale mnie rozbawiłas tym minusem...będę płakać nie rób tego więcej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
maniakalnie napisał:

co do komentarza o trzymaniu kcuków i trzech duszach na sumieniu... ani składu ani ładu ani większego sensu ta wypowiedź nie ma, więc sie odnosic do niej nie będę.

niezgłębiona inteligencja !! ale chłopaki przeżyją jak jeden pójdzie na pól etatu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Andre ved mark napisał:
maniakalnie napisał:

niezgłębiona inteligencja !! ale chłopaki przeżyją jak jeden pójdzie na pól etatu

i miałam rację z tym mózgiem...a jednak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Kasia Janowska
(maniakalnie)
Początkujący
Masakra, nie wierze w cały klimat tego wątku. Najpierw napierdalanko i najeżdzanie na tych biednych kolesi, którzy przyjechali i liczą na cud, teraz na mnie, że napisałam 3 wspiarające ich słowa i przy okazji dowiedziałam się o tymczasowej robocie (fizycznej) którą mogliby na jakiś moment załapac.
Komentarze o dupie, jakieś niby śmieszne, niby napierdalające... serio?
dawno nieprzebywałam wśród Polaków i nie żyłam w Polsce. Widziałam inne nacje które wspieraja swoich, są mili i na dzień dobry "lubią swoich" z założenia, bo to samo pochodzeni, bo wspólny jezyk. A polacy? Teraz się nie dziwie dlaczego jakoś Polacy na obczyźnie się słabo integrują, z takim podejściem do siebie nawzajem chyba nie ma innego wyjścia.

nie wpierdalam się już więcej, bo wprowadzajac jakis optymizm zostałam zjebana.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
czemu zjebana ?? wlewaj optymizm w ich serca dalej chcesz pomóc to jak najbardziej tylko nie wieszaj gruszek na wierzbie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...kolejna

maniakalna

gnida swiata !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
brzydal napisał:
...kolejna

maniakalna

gnida swiata !

utwierdzasz mnie w przekonaniu że trzeba cię gnido złapać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
maniakalnie napisał:
Masakra, nie wierze w cały klimat tego wątku. Najpierw napierdalanko i najeżdzanie na tych biednych kolesi, którzy przyjechali i liczą na cud, teraz na mnie, że napisałam 3 wspiarające ich słowa i przy okazji dowiedziałam się o tymczasowej robocie (fizycznej) którą mogliby na jakiś moment załapac.
Komentarze o dupie, jakieś niby śmieszne, niby napierdalające... serio?
dawno nieprzebywałam wśród Polaków i nie żyłam w Polsce. Widziałam inne nacje które wspieraja swoich, są mili i na dzień dobry "lubią swoich" z założenia, bo to samo pochodzeni, bo wspólny jezyk. A polacy? Teraz się nie dziwie dlaczego jakoś Polacy na obczyźnie się słabo integrują, z takim podejściem do siebie nawzajem chyba nie ma innego wyjścia.

nie wpierdalam się już więcej, bo wprowadzajac jakis optymizm zostałam zjebana.

a jak ktorys z chlopakow bedzie mial wypadek w pracy ktora im zalatwisz na "czarnucha" to szpital tez mu oplacisz? tez bedziesz taka pomocna??? do bre slowa to sobie w du...e wsadz. Onie tego nie potrzebuja. dla Twojej wiadomosci gdybys nie doczytala POTRZEBUJA PRACY I MIESZKANIA!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Kasia Janowska
(maniakalnie)
Początkujący
co ty pieprzysz? kolejna bezsensowna wypowiedź, czytasz bez zrozumienia. w zadnym momencie nie napisałam , ze robota na czarno.
praca nie na cały etat, ale na umowe. ja pierdole. widzę, ze połowa tutaj to pisze byle co, byle dojebac i wtrącic swoje 3 grosze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...mialas

sie juz przeciez

wiecej nie wpierdalac !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2