Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Przeglad samochodu - Norwegia

Czytali temat:
X Y SebastianPod (1069 niezalogowanych)
20 Postów
Mateo Skowron
(1Mateo1)
Wiking
Witam, przeglad mi sie konczy 11 wrzesnia, kiedy musze zrobic nowy, moze polecicie warsztat w Oslo ,okolicach, jak kupowalem samochod rok temu nie dostalem zadnego papieru do kiedy jest wazny, info mialem w necie, czy to jest normalna procedura w Norge, ze wbijaja w system tylko???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Krzysiek Magic
(M4gic)
Wiking
Papier tez sie dostaje jak chcesz miec dobrze sprawdzone auto polecam SNAP DRIVE jak chcesz wiedziec cos wiecej wal do mnie na privata to Ci wszystko wyjasnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
M4gic napisał:
Papier tez sie dostaje jak chcesz miec dobrze sprawdzone auto polecam SNAP DRIVE jak chcesz wiedziec cos wiecej wal do mnie na privata to Ci wszystko wyjasnie
od roku juz nie wysylaja papieru... jak auto bylo serwisowane to wysylaja Ci do domu z warsztatu zaproszenie na EU )
Snapdrive??? szukaj czegos co ma drop-in... w snap drive umawiasz sie na godzine, jedziesz, zwalniasz sie z pracy bo normalne godziny zajete albo robia EU w tym czasie co Ty chodzisz do pracy...
EU to EU.. nie wazne gdzie w sumie....
z gruszych rzeczy: konserwacja podwozia!! kawalek rdzy od spodu i juz nie jest dobrze
hamulce
spaliny
oraz wszlekie wycieki
a lampeczki to bledy 1 wiec przechodza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok