Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

PRACA - Norwegia

Czytali temat:
(1439 niezalogowanych)
8 Postów
Adrian jaayymmm
(adikk)
Wiking
Witam wszystkich forumowiczów
Jestem od kilku dni w Oslo szukam pracy. Jestem projektantem z 6 letnim doświadczeniem, pracowałem tez kilka miesięcy na magazynie na wózku widłowym i 1,5 roku na budowie. Na początek szukam czegokolwiek żeby nie siedzieć tu bezczynnie chodziłem po agencjach ale wszędzie wymagają tylko norweski ja biegle rozmawiam tylko po angielsku. Nie wiecie gdzie tu jeszcze można szukać pracy gdzie można się załapać na magazyn albo budowę będę wdzięczny za każde info
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
adikk napisał:Jestem od kilku dni w Oslo szukam pracy.
Szukaj ... szukaj...!!! a nie pisz tego samego badziewia wielokrotnie , to nic nie daje , a jedynie Ośmiesza ciebie kompletnie .
---
BILET powrotny masz ...!? czy też za parę dni będziesz żebrał na powrót , bo forsa się skończy bezpowrotnie ...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(RomanDaniel01)
Wiking
Ty kurwa Maniak mongole ! FACET zapytał sie grzecznie i nie wazne ile razy ponawia te pytanie ! widocznie oczekuje satysfakcjonujacej odpowiedzi baranie!! dobrze ze ty nie byles w takiej sytuacji cepie !! wkurwiaja mnie tacy ludzie jak ty . BO w dupie sie poprzewracalo i za dobrze takim chyba co!? wiec zawijaj z tego forum za nim bana dostaniesz pajacu!!

Co do Pytania :

Szukałeś już może w Adecco? lub podobnych firmach posredniczych?? Mysle ze Angielski to tak naprawde nie problem , ponieważ w Oslo 3/4 ludzi gada po angielsku ze wzgledu na dużą imigracje... Sugeruje ci Napisać Jedno CV i chodzic od firmy do firmy , bo jest duzo firm sprzatajacych takze a to nie hanba pracować w takiej dobrze płatne i szanowane prace to są Trzymam kciuki i jak bedziesz cos wiedziec daj znac! sam od wrzesnia/pazdziernika planuje do Oslo zjechać bo w Bergen cieżko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
adikk napisał:
Jestem projektantem z 6 letnim doświadczeniem
projektantem czego???? projektujesz nowe wzory ubranek dla lalek barbie czy projektujesz nowe isntalacje?? techniczne zawody: manpower.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
RomanDaniel01 napisał:-Ty kurwa Maniak mongole !
-Szukałeś już może w Adecco? lub podobnych firmach posredniczych??
- Mysle ze Angielski to tak naprawde nie problem , ponieważ w Oslo 3/4 ludzi gada po angielsku ze wzgledu na dużą imigracje...

Hmmm...
---
Miałem zripostować twoją odpowiedz , niemniej stwierdziłem , że i tak Mojego Tekstu nie zrozumiesz .
---
Dlatego bez sensu jest w tym Przypadku się nadaremno produkować w twoim kierunku .
---
NIEMNIEJ ...!
JEŻELI
Chcesz kogokolwiek Pouczać ... a tym bardziej doradzać na Tym Forum , to sam zacznij coś sobą reprezentować .
---
Nie masz pracy , forsa się kończy ..... Bla...bla , bla .
---
Używasz słów których nie rozumiesz .... Bla ... bla , bla .
---
ECH... BLA ...Bla , bla .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(RomanDaniel01)
Wiking
Ale co ty mi pajacu tu wyjezdzasz;] Tworze podklady dla muzyków o wartosci 500 Nok wiec radze sobie praca to stabilizacja ,zreszta mam 21 lat co samo wzkazuje ze prezentuje soba bardzo duzo przez samo to ze znalazlem sie w Norwegii i sobie radze. Nie wiem skad u ciebie takie insynuacje.hehe

Powiedz lepiej co takiego barwnego i pięknego robisz w swoim życiu bo ja na swoje nie moge narzekac..;]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
RomanDaniel01 napisał:
Ale co ty mi pajacu tu wyjezdzasz;] Tworze podklady dla muzyków o wartosci 500 Nok wiec radze sobie praca to stabilizacja ,zreszta mam 21 lat co samo wzkazuje ze prezentuje soba bardzo duzo przez samo to ze znalazlem sie w Norwegii i sobie radze. Nie wiem skad u ciebie takie insynuacje.hehe

Powiedz lepiej co takiego barwnego i pięknego robisz w swoim życiu bo ja na swoje nie moge narzekac..;]

ale szpan.... za 10 lat zmienia Ci sie priorytety i po 30 moze bedziesz wiedzial o co tak naprawde w zyciu chodzi... ja jeszcze w pelni tego nie ogarniam, a co Ty masz powiedziec??? od 3 lat poslugujesz sie dopiero dowodem.... i do Norwegii wyjechales... o jak cudownie... to juz szczyt Twoch mozliwosci czy pokazesz cos wiecej??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
RomanDaniel01 napisał:

To jest to o czym napisalem w innym watku - chlopak cos osiagnal! to nowa wartos dodana a wy tylko psy na nim wieszacie. Wielu marzy, zeby tu przyjechac a on tu jest i sobie radzi. Dajcie juz spokuj poniżaniu i rozejrzyjcie sie wokolo, moze warto zrobic cos dla innych?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Krzysztof Drxxxxx
(KTMracer)
Wiking
Witam
Też jestem od 2ch dni w Norwegii i szukam pracy w Oslo, dużo już się ochodziłem i wielokrotnie się spotkałem z niechęciado obcokrajowców jest nowa moda na Norweski mimo że znam perfekt angielski i z każdym się dogaduję to kilkukrotnie z tego względu rozmowa na temat pracy się zakończyła. Intersuje mnie praca na budowie lub traktorze mam dużo doświadczenia, mam pare kontaktów ale powoli się kończą.

Tak w ogóle to chętnie się spotkam i pogadam w Oslo dzisiaj piątek nie mam tu zbyt wielu znajomych w moim wieku, chętnie się spotkam ?

Pozdro Krzysiek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a gdzie w United Kingdom byłeś?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok