Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

problem - Norwegia

Czytali temat:
ania721 (530 niezalogowanych)
21 Postów
o. dziatkoska
(chjusta)
Wiking
Mój mąż chodzi po domu w bokserkach i kiedy siada, przynajmniej połowa klejnotów wypada mu z nogawki (bokserki są odpowiednio rozciągnięte). Wieczorem ma rewolucję w żołądku i odgłosy z jego trzewi nie pozwalają mi zasnąć. Godzinami zajmuje WCet, musi czytać siedząc na tronie, jak zabiorę z kibelka wszystkie gazety, to czyta naklejki na środkach czystości. Wyrastają mu GIGANTYCZNIE długie włosy z łuku brwiowego - takie po 3 cm, i nie chce ich wyrwać. Jego szczoteczka do zębów jest wiecznie sucha. Najgorsze jest jednak jego ZBIERACTWO. Wszystko się przyda, setki gazet, kilogramy narzędzi [których nie używa], druciki, pierdółki, jakieś kawałki starych zabawek dziecka. Wszystko to najchętniej położyłby na centralnym stole, na wielkiej kupie, żeby było pod ręką. Nigdy niczego nie może znależć.
Co robic???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
przyzwyczaic sie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
o. dziatkoska
(chjusta)
Wiking
Ale to by byla moja druga natura...a tego nie zniose. Co robic?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
o. dziatkoska
(chjusta)
Wiking
Owszem jest oczytany Domestosa nie myli z Demokrytem, ale czegos mi brak. Czy tez moze jemu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...zacznij

robic to samo

- zapuszczaj wlosy na luku
- czyta naklejki
- wysuszaj szczoteczke
- kolekcjonuj
- itd,itp

bedzie ci latwiej,go zrozumiec...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
chjusta napisał:
Mój mąż chodzi po domu w bokserkach i kiedy siada, przynajmniej połowa klejnotów wypada mu z nogawki (bokserki są odpowiednio rozciągnięte). Wieczorem ma rewolucję w żołądku i odgłosy z jego trzewi nie pozwalają mi zasnąć. Godzinami zajmuje WCet, musi czytać siedząc na tronie, jak zabiorę z kibelka wszystkie gazety, to czyta naklejki na środkach czystości. Wyrastają mu GIGANTYCZNIE długie włosy z łuku brwiowego - takie po 3 cm, i nie chce ich wyrwać. Jego szczoteczka do zębów jest wiecznie sucha. Najgorsze jest jednak jego ZBIERACTWO. Wszystko się przyda, setki gazet, kilogramy narzędzi [których nie używa], druciki, pierdółki, jakieś kawałki starych zabawek dziecka. Wszystko to najchętniej położyłby na centralnym stole, na wielkiej kupie, żeby było pod ręką. Nigdy niczego nie może znależć.
Co robic???

Cos jednak w nim widzisz, skoro dalej z nim jestes.

Poza tym powinnas mu powiedzic, ze jego nawyki cie wkurzaja. Nawet mowic mu nie musz. Wydrukuj to co tu napisalac i poloz mu w ubikacji - na pewno przeczyta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
chjusta napisał:
Mój mąż chodzi po domu w bokserkach i kiedy siada, przynajmniej połowa klejnotów wypada mu z nogawki (bokserki są odpowiednio rozciągnięte).

Taki urok luznych gaci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
to jest dobreeeeeee....dawno sie tak nie usmialam dlugo ze soba jestescie?bo cos mi sie wydaje ze z czasem takie rzeczy zaczynaja przeszkadzac,a wczesniej to bylo takie slodkie ?jak on chodzi w gaciach rozciagnietych to ty rozciagnij wszystkie bluzki zeby za kazdym razem piersi ci wyskakiwaly,jak ma sucha szczoteczke to ty miej 2 suche szczoteczki,jak on zbiera wszystko to ty zacznij kolekcjonowac,zuzyte pampersy,naczynia nie umyte, nieswieze po terminie jedzenie,wszystko,uruchom wyobraznie kazda kobitka jak chce potrafi byc skuteczna......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
Katarzyna Gajdosz
(yenever711)
Stały Bywalec
haha zgadzam sie z rodka to faktycznie niezle jaja ;D ;D ;D mnie by szlag trafil z takim chlopem!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok