Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

... - Norwegia

Czytali temat:
(1495 niezalogowanych)
6 Postów
Marcin Rygiel
(Cinkciarz)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Cinkciarz napisał:Więcej informacji pod numerem telefonu:96839940
Jak Nazwa Własna Sugeruje
Ten Pan Lubi Kombinować i to w specyficzny sposób .
---

Dlatego OSTRZEGAM Miłe PANIE i Nie tylko ...
---
...TEN PAN NIE ISTNIEJE OFICJALNIE W NORWEGI ...
---
Owszem są podobne nazwiska jednak ten konkretny Marcin , a nawet jak to nie Jego telefon to tym gorzej , ponieważ PODSZYWA SIĘ POD KOGOŚ INNEGO ...
---
Mało tego , na terenie Oslo Nie przebywała żadna Osoba Pod tym Nazwiskiem w rejestrze Skatt w 2011 roku .
---
A to przy wynajmowaniu mieszkania Tym Bardziej Kawalerki Może być NIEBEZPIECZNE , pod każdym Względem .
---
Ot takie sobie dmuchanie na zimne .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Marcin Rygiel
(Cinkciarz)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Cinkciarz napisał:
... Mieszkam od 6lat w Norwegii i nigdy nie miałem żadnego problemu z niczym. Więc na jakiej zasadzie ocenia pan innych ????
Znam Osobiście Niektórych Polskich Cinkciarzy , Którzy przez 20lat obracali Setkami tysięcy Bonów Dolarowych i Ani razu nie mieli do czynienia z MILICJĄ . co nie oznacza iż wtedy działali Legalnie i zgodnie z Tamtejszym Prawem !!! .
---
To że w Norge nie masz żadnych problemów , to tylko i wyłącznie twój punkt widzenia .
---
Podajesz Ogłoszenie o wynajmie Pokoju Pod Fałszywym nr telefonu i Tyle ...!!! .
---
I tak jak pisałem Powyżej i NADAL TO PODTRZYMUJĘ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Marcin Rygiel
(Cinkciarz)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Cinkciarz napisał: zadzwon pod ten numer to poroznawiamy.
---
POSŁUCHAJ ... dałem ostrzeżenie ponieważ oferujesz Pokój pod wynajęcie , podając jednocześnie nr telefonu , który zarejestrowany jest na Osobę która nie Figuruje Przez ostatnie lata w zestawieniu Urzędu Podatkowego Skatt .
---
NIKT o Takim Nazwisku i Imieniu nie figuruje na terenie Oslo , a Tym bardziej na Wymienionej dzielnicy w której Wynajmujesz Mieszkanie ...
Znaczy , że pracujesz na Dziko ... Albo ten Telefon Nie Jest Twój / znaczy zarejestrowane nazwisko /
---
JESTEM bardzo przewrażliwiony na takie Kombinacje , ponieważ DWA LATA temu ,sam Mało Nie Padłem Ofiarą Mieszkaniowego Przekrętu WŁAŚNIE W OSLO , jak bylem w pracy na delegacji .
---
A ponadto pomagałem Osobie , Która straciła wszystko cały dobytek , bo nie miała kontraktu na Mieszkanie a Gość się zmył zostawiając Puste Pokoje .
---
Zresztą na zakończenie Mojego posty napisałem przecież wyraźnie i dobitnie ...!!! .
---
...Ot takie sobie dmuchanie na zimne ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Marcin Rygiel
(Cinkciarz)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Śmieszny jesteś z tymi twoimi postami na >PW<
---
Osobiście Nie mam żadnej Potrzeby , by Dzwonić Pod ten nr telefonu ... Nie szukam Pokoju ani łóżka w Oslo .
---
A samo odebranie telefonu nie jest równoznaczne z legalnością jego Posiadania , pomimo Iż numer i pewnie posiadasz przez tak długi okres .
---
Ot po prostu , sprawdziłem ten nr przez Gulesider , a nazwisko przez skatt.
Więcej już z tobą nie będę prowadził tutaj dyskusji
Ponieważ nie Mam takiej Potrzeby
Dałem Ostrzeżenie i tyle ...
Nic Po Nad To ...!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
gabriel napisał:
POSŁUCHAJ ... dałem ostrzeżenie ponieważ oferujesz Pokój pod wynajęcie , podając jednocześnie nr telefonu , który zarejestrowany jest na Osobę która nie Figuruje Przez ostatnie lata w zestawieniu Urzędu Podatkowego Skatt .
Gabriel jestem zaskoczona, ze tak dokladnie oceniasz oferty.
Nawet do tego stopnia, ze sugerujesz koniecznosc zgodnosci
numeru telefonu z tym podawanym do urzedu.

Niby to wyglada na "przesadyzm" ale dzieki TOBIE
zapalilo sie czerwone swiatelko w mojej lekkomyslnej glowie.

Chcialabym wiedziec czy ktos jeszcze
mial takie niemile przygody jak opisujesz,
czy raczej byl to pechowy odosobniony incydent.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Marcin Rygiel
(Cinkciarz)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok