Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wakacje za pasem jakie macie plany ? - Norwegia

Czytali temat:
(2063 niezalogowanych)
82 Posty
Marco Marcus
(Marc)
Początkujący
gdzie wyjeżdżacie w tym roku? samodzielnie czy przez biuro? www.amigotravelclub.pl/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Korzystałeś wcześniej z usług tego biura ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Wakacje zabukowane w Pl sa drozsze od tych z Norwegii. Oferta tez jest mniej atrakcyjna.
Na pewno duzo, duzo taniej jest samemu wynajac domek w np. Chorwacji czy Hiszpanii i pojechac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Wakacje zabukowane w Pl sa drozsze od tych z Norwegii. Oferta tez jest mniej atrakcyjna.
Na pewno duzo, duzo taniej jest samemu wynajac domek w np. Chorwacji czy Hiszpanii i pojechac.
Hilton, ja zawsze uwazalam, ze najwazniejsze jest towarzystwo
w jakim przebywam podczas relaksu. Cena, miejsce, zarlo itp
to tylko dodatki. Jak zafundujesz sobie "biedronkowcow pospolitych"
na towarzystwo lub bedzie brak jakiegokolwiek to bedzie nudno
lub nawet smutno.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
beauty napisał:
Hilton napisał:
Hilton, ja zawsze uwazalam, ze najwazniejsze jest towarzystwo
w jakim przebywam podczas relaksu. Cena, miejsce, zarlo itp
to tylko dodatki. Jak zafundujesz sobie "biedronkowcow pospolitych"
na towarzystwo lub bedzie brak jakiegokolwiek to bedzie nudno
lub nawet smutno.

Zawsze uwazalas??? Tzn. od jak dawna? Porozmawiamy, jak juz bedziesz sama zarabiala pieniadze, miala rodzine i chciala pojechac na wakacje. A poki wydajesz pieniadze odziedziczone w spadku, wygrane na loterii, czy otrzymane od rodzicow - czyli ogolnie mowiac zdobyte bez wysilku, to nie wypowiadaj sie na temat cen i tego co jest najwazniesze, ok?
Poza tym oferty tzw. wczasow zorganizowanych sa tansze w Norwegii, w PL sa drozsze czasem nawet dwukrotnie.
Co zas do towarzystwa, to decyzja indywidualna. Albo wynajmuje ze znajomymi domek w Chorwacji i spedzam milo czas w milym towarzystwie ludzi, ktorych znam, albo jade do "Egiptu", siedze w "wiezieniu" 12 dni - a zaplacilam za 14 a wokol sami obcy i "bogaci" pstykajacy fotki z ciemnoskorym bellboyem, aby potem te egzotyke umiescic na facebooku hahahaha, no i koniecznie fotka z balokonu na baseny i palmy- sasiadow musi przeciez szlag trafic z zazdrosci Kazdy wybiera sam sposob, w jaki chce spedzic wakacje.
Ja tylko nadmienilam o cenach, bo moze niektorzy nie wiedza, ze kupujac z NO jest duzo taniej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Hilton napisał:
albo jade do "Egiptu", siedze w "wiezieniu" 12 dni - a zaplacilam za 14 a wokol sami obcy i "bogaci" pstykajacy fotki z ciemnoskorym bellboyem, aby potem te egzotyke umiescic na facebooku hahahaha, no i koniecznie fotka z balokonu na baseny i palmy- sasiadow musi przeciez szlag trafic z zazdrosci Kazdy wybiera sam sposob, w jaki chce spedzic wakacje.
Ja tylko nadmienilam o cenach, bo moze niektorzy nie wiedza, ze kupujac z NO jest duzo taniej.

Z tym Egiptem to celna uwaga!!!

W "bolkolandii" nagminny rytual to "last minute ol inklusif"
no i KONIECZNIE nachlac sie jak SWINIA plus zdjecie w "basenie",
co by "biedronkowcom pospolitym" zaimponowac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Hilton napisał:

i tu sie nie zgodze z tobą skarbie......
jadąc do chorwacji, czy hiszpanii jak piszesz, tez płacisz a 14 z czego 3/4 spedzaszw podrózy......
Poza tym co to za wakacje przy garach.....
byłem widziałem naszych "zoragnizowanych" turystów.....
Kazdego dnia zapierdlają do supermarketu po zakupy, potem pół dnia stoja przy garach i gotują domowe obiadki
By potem zeżrec to wszytsko popijając wodą z...marketu : )
A kiedy przychodzi czas na relax, to trzeba sie zając kolacja....
poza tym chorwacja to taka norwegia, tylko kapke cieplej, wiec zadna to odmiana.....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa i nie jest tak,ze kupując wakacje przez polskie biuro podrózy jest drozej!
Kwestia umiejetnosci szukania, rabatów i first lub last minute
Myslałem kotek, ze jestes bardziej egzotyczna,a ty wyjezdzasz tu z zagrzybiałą Chorwacją....
Pare km dalej do Czarnogóry, zobaczysz jak miło mozna spedzic urlop za połowe pieniedzy, w duuuuzo lepszych warunkach...

ps: Ale z Egiptem to trafiłas w samą 100-ke
Byłem tam 2 razy i juz nigdy wiecej.....
Choc za pierwszym razem było bosko, to drugi (w styczniu) to kompletny niewypał i nie ze wzgledu na pogode,ale na "biedronkowców" i baaardzo chujową obsługe|!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Marianku, ja przy garach nie siedze. Nie lubie gotowac. W ciagu roku musze to robic, bo mam dzieci, ale w wakacje... nigdy w zyciu. Na wakacje nie jezdzi sie po to, zeby myslec co tu ugotowac. Uwazam ze fajnie jest sprobowac lokalnych specjalow.
Co do egzotyki, to co sadzisz o Maroku? A Chorwacja czy Bulgaia jest fajnym miejscem na wakacje. Tak somo Hiszpania czy Francja.
A dodam jeszcze, ze wakacje z malymi dziecmi wygladaja zupelnie inaczej niz z duzymi (np.13l. i wiecej), a bez dzieci to juz istna rozkosz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
maroko ? prosze tylko nie to.....
Obraz nedzy i rozpaczy.....
Dzuma jakich mało w ofercie.....!
Ja wiem,ze z dziecmi to inna bajka, bo przerabiałem juz to (z jednym) dzieckiem.....
Polecam biuro podr. TUI bo najbardziej konkretne oferty!
Moze i kapke drozej, ale pewnosc w 200% jakosci!
Czujesz sie tak samo traktowana jak niemiec czy norek.....
W norge to sie nazywa "star tour" : ))

Zawsze gdziekolwiek na swiecie bedziesz z TUI (PL) to mozesz liczyc na fachową i profesjonalna opiekę nas twoimi pociechami (mini klub), po polsku od 9 do 18 : )))
Gwarantuje ci,ze dzieci nie beda chciały z mamą obiadów jesc, tylko z pania z mini klubu : ))
Kazdy lubi co innego, ale ja uwielbiam grecje > klimat, czysta woda, fajne plaze, spoko ludzie, znajomosc jezyka, etc,......
Fakt > kurwa bardzo leniwi i obrazeni na cały swiat, ale jak sie juz przekonaja do kogos, to oddali by ostatnia koszule......
Turcja > to jest to jesli chodzi o obsługe i widoki (zalezy od miejsca).....
Polecam ci z dziecmi półwysep Bodrum, miasto Turgutreis, hotel Lablanche 5* naprawde full paka
Zrobisz sie na bóstwo u fryzjera za 10 euro(z masazem)!
Zrobisz taki shoping, na jaki pozwolic sobie nie mozesz w norge i polandii.....
Bodrum > 30 min jazdy miejscowym busem za pare groszy 4 euro( tur retur)
Miasto zyje 24h , zajebiste knajpy, ceny i zarcie!
I co najwazniejssze ze czujesz sie BARDZO bezpiecznie nawet o 2 w nocy z dziecmi na ulicy!
Jedne z lepszych wakacji jakie miałem > 2 tyg super urlopu!
I chyba walne tam znów, bo wspomnienia jak i widoki boskie : )
polecam kurs promem na grecki Kos > zakupy, widoki i opalenizna w 1 h zamiast lezec plackiem 3 dni (wez wysoki filter> 30-tke)
Zadne tam maroko koko > 2h z wwy tureckie linie (5*)> bezpieczenstwo i komfort podrózy!
God tur
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...wyjezdza

to sie do kraju nad wisla

atrakcje zapewnione,pod nocnym,na rejonach

z reszta wystarczy spojrzec na foto pytajacego.ten

falszywy usmiech,to pewnie jakis megler,albo jeszcze cos gorszego...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok