krzysiu > polecisz raz, a zrozumiesz róznice.....
Kolezanka tam pracując powinna wiedziec jak sie gramotnie zainstalowac, zamiast siedziec w najcichszym samolocie swiata(uszy miedzy kolanami) : )))
Dlatego ja ich cenie, poniewaz zwsze są normalne godz odl/przyl i kupując 14 dni rzeczywiscie je masz!Maja dobre hotele( te same pietra z widokami co de,no,se,nl,etc....)
Ja juz sie przekonałem co to rzetelnosc TUI i namawiam goraco do korzystania z nich, poniewaz urlop to cos co ma nam sprawiac radosc,a nie wkurwiac sie przez 2tyg (12dni)
Raz mnie Exim wysterował > trzeba było widziec te dwa fochy (zona i córcia)...
Co nam potrzeba na wakacjach > fajne duze,czyste,ciepłe baseny(zeby nie wstawac o 6.30 i pakowac z recznikiem na basen/plaze), bliskosc plazy, fajny czysty pokój z fajnym widokiem(nie na smietnik, badz budowe),dobre zarcie,fajna obsługa,prawdziwy all(nie do 21), bo od 20.30 stoi kolejka ruskich/polskich łyków : )) i do chuja słonca (to akurat te wasze Itaki gwaranrują) : ))
ps: nie zebym twierdził,ze tylko Tui, ale tylko oni gwarantują na miejscu to co masz w ofercie i za co płacisz...
Raz z Alfa star byłem w egipcie (marsa el alam), fakt typowy wiezien na wsi, ale było bosko(piekna nie zniszczona rafa,delfiny,żółwie,itp), i odziwo loty były w bdb godz.
Potem zaliczyłem zonka z exim, wiec skusiłem sie na itake do turcji....
Mają kurwa szczescie ze obsługa,zarcie i bliskosc sklepu(%) była ok, bo chyba bym rozjebał ten hotel ze złosci.....
Od tamtej pory tylko TUI
Brzydki masz racje! to tak samo jak : zeby chorowac, to trzeba miec do chuja zdrowia.....