Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
155 Postów

(Motyl)
Stały Bywalec
I jak tam pogodziłaś sie z wałkiem do ciasta?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja uważam, że facet przynajmniej jest szczery. A co do Waszej kłótni to przecież nie chodziło konkretnie o forum dotyczące "młode mamy w Norwegii" tylko ogólnie o wszystkie fora znajdujące się w "Mamy w Norwegii". Więc ja nie wiem o co tyle krzyku.

A jeśli facet nie ma szacunku do każdej kobiety to jego problem. Ważne aby miał szacunek do kobet najwazniejszych w jego zyciu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Sewerynek)
Wiking
Ciekawy watek z rownie ciekawymi wypowiedziami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Mandragora)
Wiking
Gdybym nie byla zajeta....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
po co szukac w necie. Idz na dyskoteke albo do pabu. Kosztuje piwo albo dwa. w norwegii to nie problem! Problem by byl jakbys szukal na stale
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Masz calkowita racje ansz75Gorzej jak chce cos trwalszego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
karol boryczka
(czarodziej29)
Wiking
Widze ,ze kobietki zaczely sie udzielac w temacie bardzo milo.Nic trwalego nie szukalem i nie szukam ,wiem gdzie szukac ,ale mowie sprobuje tutaj no ale coz chyba pozostaly puby,ha ha.Pozdrawiam wszystkich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Sanders)
Wiking
Udzielaja sie ale zadna z nich jakos nie jest chetna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
slawomir cioch
(machior)
Wiking
Wow...nie ma to jak merytoryczna dyskusja na fakty i argumenty. Chyba to leci u nas w odcinkach. Chyba to sie nazywa Obrady sejmu RP......rece i inne czesci opadaja...naprawde jak polak z polakiem/. Ide spac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
machior napisał:
Wow...nie ma to jak merytoryczna dyskusja na fakty i argumenty. Chyba to leci u nas w odcinkach. Chyba to sie nazywa Obrady sejmu RP......rece i inne czesci opadaja...naprawde jak polak z polakiem/. Ide spac
idź dziadku idź
z innych części to pewnie ci już tylko śmierć przed oczami staje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok