Ja uważam, że facet przynajmniej jest szczery. A co do Waszej kłótni to przecież nie chodziło konkretnie o forum dotyczące "młode mamy w Norwegii" tylko ogólnie o wszystkie fora znajdujące się w "Mamy w Norwegii". Więc ja nie wiem o co tyle krzyku.
A jeśli facet nie ma szacunku do każdej kobiety to jego problem. Ważne aby miał szacunek do kobet najwazniejszych w jego zyciu.
Widze ,ze kobietki zaczely sie udzielac w temacie bardzo milo.Nic trwalego nie szukalem i nie szukam ,wiem gdzie szukac ,ale mowie sprobuje tutaj no ale coz chyba pozostaly puby,ha ha.Pozdrawiam wszystkich.
Wow...nie ma to jak merytoryczna dyskusja na fakty i argumenty. Chyba to leci u nas w odcinkach. Chyba to sie nazywa Obrady sejmu RP......rece i inne czesci opadaja...naprawde jak polak z polakiem/. Ide spac
machior napisał: Wow...nie ma to jak merytoryczna dyskusja na fakty i argumenty. Chyba to leci u nas w odcinkach. Chyba to sie nazywa Obrady sejmu RP......rece i inne czesci opadaja...naprawde jak polak z polakiem/. Ide spac
idź dziadku idź
z innych części to pewnie ci już tylko śmierć przed oczami staje
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.