Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
138 Postów

(Margaret1975)
Stały Bywalec
Hej, ja chetnie podejme sie tego zadania. ale niestety nie spelniam jednego Twego wymogu. Nie jestem z Oslo ale.....wszystko inne jest na miejscu. 40000kr miesiecznie netto i masaz murowany.
Reszte szczegolow prosze pisac na priv.oczywiscie moge wystawic fakture. Pozdrawiam czarodzieja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
to ten masaż będziesz mu robić co dwa miesiące ......pod warunkiem że nie będzie jadł i przenocujesz go w altance
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty

(Vatn2121)
Początkujący
Szukam mieszkania okolice Volda,Orsta,może być pokój najlepiej z jakaś mezatka ,oczywiście mąż w PL.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty

(Vatn2121)
Początkujący
Margaret1975 napisał:
Hej, ja chetnie podejme sie tego zadania. ale niestety nie spelniam jednego Twego wymogu. Nie jestem z Oslo ale.....wszystko inne jest na miejscu. 40000kr miesiecznie netto i masaz murowany.
Reszte szczegolow prosze pisac na priv.oczywiscie moge wystawic fakture. Pozdrawiam czarodzieja.
zrezygnuj z jednego zera i ja dojade na te masaże.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Dobry jesteś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów

(Margaret1975)
Stały Bywalec
No no. Pomysle.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty

(Vatn2121)
Początkujący
Margaret1975 napisał:
No no. Pomysle..... wiesz ale ja zrezygnuje ,chyba mnie nie stać na tak ekskluzywny towar jakim jest masaż
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
rysling11
(rysling11)
Nowicjusz
POLKA75 napisał:
uczyła
uczyła też
że jak się kobiety raz w tygodniu nie bije, to jej wątroba gnije

A mnie moja uczyla,ze jak facet fika to czas by sie pogodzic z walkiem do ciasta haha
A z powiedzeniem o tej watrobie to chyba jest ciut inaczej he? Nie pij tyle bo cie to czeka o ile juz tak nie masz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
rysling11
(rysling11)
Nowicjusz
jasta102 napisał:
machior napisał:
Wow...nie ma to jak merytoryczna dyskusja na fakty i argumenty. Chyba to leci u nas w odcinkach. Chyba to sie nazywa Obrady sejmu RP......rece i inne czesci opadaja...naprawde jak polak z polakiem/. Ide spac
idź dziadku idź
z innych części to pewnie ci już tylko śmierć przed oczami staje

kogo nazywasz dziadkiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
MmMmM yhym
(Tomi001)
Wiking
Dziadka ^^
Zgłoś wpis