Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

czy jest tu jakas pielęgniarka?- prosba o porade. - Norwegia

Czytali temat:
gosia9566 (469 niezalogowanych)
2 Posty
asia asia
(asia/31)
Wiking
Hej. Poszukuje osoby, ktora poradzi mi od czego zaczac i gdzie szukać pracy w zawodzie pielegniarki, a takze jakie papiery beda mi potrzebne. Zamierzam wyjechac do Norwegii ale kompletnie nie wiem od czego mam zaczac i czy mam jakies szanse na prace. Moze ktos zna jakas agencje pracy specjalizujaca sie w zatrudnianiu w tym zawodzie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Asia masz super zawod gdzie tutaj z pocalowaniem reki szukaja.....moj maz pracuje jako pielegniarz, tutaj akurat mezczyzni tez tak pracuja,chociaz z PL nie spotkal jeszcze pielegniarza ale ´pielegniarke owszem
Jak bedziesz chciala wiecej wiedziec to napisz naprv (jakie masz studia, specjalizacjei kursy). ja podam ci namiary gdzie wyslac dokumenty, i jak zalatwic sobie autoryzacje...moj maz ma w tym doswiadczenie wiec nie ma problemu...maz napaczatku mial problemy z norweskim, bo w pracy gdzie pracuje juz napoczatku powiedzieli 'mieszkasz w Norwegi, mow po norwesku'..wiadomo chodzi o pacjentow wiec w sumie angielski nie wchodzi w rachube....
Ale moze w innych placowkach jest inaczej nie wiem....
Wiecej na prv jak chcesz

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
no i do tego oczywiscie nauka jezyka norweskiego!!!!! i test ze znajomosci lekow zdany na 100%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok