Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

co mozna zobaczyc w Oslo??? - Norwegia

Czytali temat:
(652 niezalogowanych)
44 Posty
Nowicjusz
jak w temacie szukam namiarow na jakies ciekawe miejsca. mam prawie 4-ro letniego synka i nudzimy sie w niedziele i szukamy pomyslow co tu by mozna zobaczyc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
w oslo nic nie można zobaczyć

jedź w góry np. do Lillehammer tak jak robi większość tych co mieszkają w Oslo

wystarczy jechać w piątek wieczorem w stronę Hedemark kierując sie na Lillehammer to zobaczysz że mało kto siedzi w Oslo na weekend

nie mieszkam w Oslo , ale byłem tam kilka razy i powiem tylko tyle że to wielka dziura zabita dechami

coś jak Warszawa w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
w oslo nic nie można zobaczyć

Oslo , ale byłem tam kilka razy i powiem tylko tyle że to wielka dziura zabita dechami

coś jak Warszawa w Polsce

eeeeeeeeeeeee.... Warszawe mozna zwiedzac przez 3 tygodnie dzien w dzien i caly czas cos bedzie do zobaczenia... w dzien jak i w nocy caly czas cos sie dzieje.....
Warszawa jest piekna!!!

a w Oslo, fakt.. nic sie nie dzieje.... atrakcje sa nudne jak flaki z olejem... no i koncza sie juz po kilkugodzinnym zwiedzaniu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Nowicjusz
a w Oslo, fakt.. nic sie nie dzieje.... atrakcje sa nudne jak flaki z olejem... no i koncza sie juz po kilkugodzinnym zwiedzaniu....[/quote]

Sory ale z cztero letnim dzieckiem kilkugodzinne zwiedzanie to nawet za duzo. Chodilo mi o jakies miejsca w ktorych spokojnie mozna spedzic pare godzin. Jesli chodzi o jakies wyjazdy gdzies na weekend to odpadaja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
www.visitoslo.com .. tu jest wszystko..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty