Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pilnie poszukuje pracy w oslo i rejonie - Norwegia

Czytali temat:
(437 niezalogowanych)
10 Postów
Marcin Czaja
(czajnikm)
Wiking
Witam
Nazywam się Marcin mam 30 lat i poszukuje pracy w rejonie Oslo. Aktualnie jestem w Polsce. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu pracy w norwegi. Nie mam doświadczenia w budowlance ale mogę sprzątać w tym mam doświadczenie. W Polsce pracowałem w branży handlowej jako sprzedawca jako kierownik, przy wykładaniu towaru. Ostatnia moja praca polegała na kontroli załadunku towaru na paletach na tiry. Jestem uczciwy i sumienny ciężka praca nie jest mi obca. Zależy mi bardzo na podjęciu pracy właśnie tam ze względu na dobre zarobki. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu pracy w norwegi.
Dane kontaktowe :
czajnikm@poczta.onet.pl
tel +48 509-305-355
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
czajnikm napisał:
Witam
Nazywam się Marcin mam 30 lat i poszukuje pracy w rejonie Oslo. Aktualnie jestem w Polsce. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu pracy w norwegi. Nie mam doświadczenia w budowlance ale mogę sprzątać w tym mam doświadczenie. W Polsce pracowałem w branży handlowej jako sprzedawca jako kierownik, przy wykładaniu towaru. Ostatnia moja praca polegała na kontroli załadunku towaru na paletach na tiry. Jestem uczciwy i sumienny ciężka praca nie jest mi obca. Zależy mi bardzo na podjęciu pracy właśnie tam ze względu na dobre zarobki. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu pracy w norwegi.
Dane kontaktowe :
czajnikm@poczta.onet.pl
tel +48 509-305-355

To,że zakładasz nowe tematy , Niczego konkretnego nie przyniesie ...
Skaczesz jak opętany ... a to jest wielce niewskazane ...

---
Lepiej jak wybierzesz jeden temat i będziesz stale kontrolował jego aktywność , umieszczając w nim Swoje przemyślenia .
---
Uwierz , gdyby była jakaś praca dla Ciebie , to już za pierwszym postem miałbyś jakąkolwiek ofertę .
---
Ponadto , jesteś jak widzę , mało oczytany w realiach norweskiego życia na emigracjo-delegacji .
---
To , że Tu są wysokie zarobki względem tych w Polsce , nie jest adekwatne do tego , że tych pieniędzy naprawdę będziesz miał w końcowym rozliczeniu również dużo .
---
I nie jest to z Mojej strony żadna zawiść , ani tym bardziej zniechęcanie Ciebie do szukania Tutaj pracy .
---
Pamiętaj ,że w Norge ...za byle jaką pracę ... Płacą byle jakie pieniądze ... i przeważnie jest to praca na czarno /nielegalna ...
Co może skutkować tym , że zamiast zarobić to jeszcze stracisz wszystko .
---
Tu naprawdę trzeba mieć konkretny zawód , poparty doświadczeniem zawodowym , ponieważ rynek pracy jest bezpardonowy ...
---
Dużo Osób , przeżyło ten dylemat na własnej skórze ... płacząc następnie , że polski pracodawca to złodziej i oszust ... a tak naprawdę , to ta osoba nie potrafiła wykonać podstawowych czynności w pracy , żądając normalnego wynagrodzenia ...
---
ECH
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Marcin Czaja
(czajnikm)
Wiking
Zdaje sobie sprawę że nie jest tak pięknie i kolorowo. Mam pojęcie jak wygląda życie tam. Ja tylko proszę o pomoc w znalezieniu pracy. Dziękuję za tego posta na pewno to co piszesz przyda mi się. Pozdrawaim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok