Poszukuje pokoju w Oslo z dobrym dojazdem do dworca kolejowego.Pracuję już 2 lata w Norwegi wcześbiej w Larvik i właściciel zapewniał lokum bo to był hotel i restauracja .Obecnie przeprowadziliśmy sie do Drammen i mieszkałem w kanciapie(biurko) w restauracji ale teraz oni sobie zrobili tam pokoik a mnie wysiudali do Tonsberga.Do mieszkania gdzie mieszkam muszę drałować 30 min.Gdybym coś znalazł w Oslo to po pierwsze bliżej mam do Drammen a po drugie może bym znalazł tam pracę jako piekarz w piekarni ale wpierw muszę znaleśc jakieś lokum do zamieszkania potem znaleść pracę i podziękować arabowi za wykorzystywanie człowieka.Czy na tym forum są ludzie dobrej woli co by mogli pomóc rodakowi bo ja już jestem zalamany i w depresji co ten arab robi z człowiekiem.Jak bym znalazł lokum w Oslo i potem pracę to wtedy bym odszedł od niego i pokazał co polak potrafi zrobić za krzywdy i wykorzystywanie polaka .Pozdrawiam wszystkich czytających mój post na tym forum.W zasadzie jestem zrezygnowany co do pomocy przez rodcaków ale??????? W razie gdyby ktoś chciał mi pomóc to moj tel kont 96674604 Waldek jeszcze raz pozdrawiam