Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2400 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Maly szczegol-ostatnio jak tamtedy przechodzilem widzialem piekny sklep dwupietrowy a po torsie ani sladu.Moze slepy juz jestem-jest mnostwo fajnych klubow w oslo a tors? Wg mnie pozostawial wiele do zyczenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(Kartabi)
Nowicjusz
krolestwo za konia napisał:
Maly szczegol-ostatnio jak tamtedy przechodzilem widzialem piekny sklep dwupietrowy a po torsie ani sladu.
Tors został przeniesiony nie chodze tam. 2 tygodnie temu wpadlam z kumplem na chwile do srodka i jak zobaczylam jak nasze piekne Polki tancza na stolach to mi sie odechcialo.

krolestwo za konia napisał:
Moze slepy juz jestem-jest mnostwo fajnych klubow w oslo a tors? Wg mnie pozostawial wiele do zyczenia. W Oslo są świetne kluby np Donald tam czasem bywam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Paweł Z....
(Pawel830)
Wiking
no zagadza sie Kartabi torsa nie ma co porownywac do onkel donald to juz klubik na pozomie i oczywiscie trzeba miec 25lat a sporo ludzi jeszce tyle nie ma i dlatego pewnie chodza do torsa.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Leo DAViNCi
(DAViNCi)
Wiking
SALSA PARTY

Gorące latynoskie klimaty, moc tańca i zabawy, konkurs Jack & Jill, pokazy tańca - a wszystko to już 9 pażdziernika w klubie Chateau, Grensen 10 w Oslo!
Impreza zaczyna się lekcją salsy dla początkujących - idealna okazja, żeby spróbować gorących rytmów!!!

Wstęp 100 NOK - w tym lekcja salsy dla poczatkujących, start 20:30.

Imprezę organizuje Magda Prichodko - polska tancerka współpracująca obecnie ze szkołą tańca Salsa Kompaniet w Oslo.
Zobacz najnowszy pokaz Magdy z jej partnerem tanecznym Alexisem Ruiz

MAGDA PRICHODKO
Magdalena Prichodko - tancerka, choreograf, instruktorka tańców latynoskich. Posiada szerokie umiejętności i doświadczenie w tańcu klasycznym, jazz, modern jazz, disco dance, hip hop, akrobatyka oraz kontakt-improwizacji.
Swoją przygodę z tańcem rozpoczęła w wieku 7 lat uczęszczając na zajęci rytmiki i tańca klasycznego w rodzinnym mieście Częstochowie. Od tamtej pory nigdy więcej nie rozstała się z tańcem. W roku 2000 przeprowadziła się do Warszawy gdzie kontynuowała naukę różnych stylów tańca w Egurrola DanceStudio. W roku 2005 razem z grupą V2 zdobyła Mistrzostwo Polski oraz 4 miejsce na Mistrzostwach Świata Disco Dance. Niedługo potem przypadkowo znalazła się na imprezie salsowej, gdzie całkowicie dała się porwać gorącym rytmom. Po 6 miesiącach nauki dołączyła do grona instruktorów i tancerzy formacjiSalsa Libre. Razem z grupą Salsa Libre z sukcesem występowała na wielu scenach w Polsce i za granicą. W styczniu 2009 na zaproszenie największej norweskiej szkoły salsy Salsa Kompaniet przeniosła się do Oslo w Norwegii, gdzie obecnie współpracuje z braćmi Alexis i Jazzy Ruiz, ucząc i występując na wielu międzynarodowych scenach w Europie.

Magdalena Prichodko
E-mail: MagdalenaPrichodko@gmail.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
dlaczego wszystkie imprezki sa organizowane w oslo??? ;/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kami napisał:
dlaczego wszystkie imprezki sa organizowane w oslo??? ;/Może dlatego ,ze w OSI jest największa zbieranina obcokrajowców i organizatorzy imprez mają nadzieje ,że jest większe prawdopodobieństwo zapełnienia na ful
imprezy niże na prowincyjii ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
wyginam smialo cialo,wyginam smialo cialo ale to..............................trzzeba potrenowac przed lustrem w domu najpierw,hihihihihii ale kto wie moze sie skusze i pojde!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
no latwa to ta salsa nie jest cholera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Gosia Z
(goshia)
Początkujący
Nogi, nogi, nogi roztanczone, tancza nogi, tancza jak szalone, kto je ma? wlasnie ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Maja Suchcicka
(jamajka)
Wiking
Podobało się na imprezie ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok