Maly szczegol-ostatnio jak tamtedy przechodzilem widzialem piekny sklep dwupietrowy a po torsie ani sladu.Moze slepy juz jestem-jest mnostwo fajnych klubow w oslo a tors? Wg mnie pozostawial wiele do zyczenia.
krolestwo za konia napisał: Maly szczegol-ostatnio jak tamtedy przechodzilem widzialem piekny sklep dwupietrowy a po torsie ani sladu.
Tors został przeniesiony nie chodze tam. 2 tygodnie temu wpadlam z kumplem na chwile do srodka i jak zobaczylam jak nasze piekne Polki tancza na stolach to mi sie odechcialo.
krolestwo za konia napisał: Moze slepy juz jestem-jest mnostwo fajnych klubow w oslo a tors? Wg mnie pozostawial wiele do zyczenia. W Oslo są świetne kluby np Donald tam czasem bywam
no zagadza sie Kartabi torsa nie ma co porownywac do onkel donald to juz klubik na pozomie i oczywiscie trzeba miec 25lat a sporo ludzi jeszce tyle nie ma i dlatego pewnie chodza do torsa.
Gorące latynoskie klimaty, moc tańca i zabawy, konkurs Jack & Jill, pokazy tańca - a wszystko to już 9 pażdziernika w klubie Chateau, Grensen 10 w Oslo!
Impreza zaczyna się lekcją salsy dla początkujących - idealna okazja, żeby spróbować gorących rytmów!!!
Wstęp 100 NOK - w tym lekcja salsy dla poczatkujących, start 20:30.
Imprezę organizuje Magda Prichodko - polska tancerka współpracująca obecnie ze szkołą tańca Salsa Kompaniet w Oslo.
Zobacz najnowszy pokaz Magdy z jej partnerem tanecznym Alexisem Ruiz
MAGDA PRICHODKO
Magdalena Prichodko - tancerka, choreograf, instruktorka tańców latynoskich. Posiada szerokie umiejętności i doświadczenie w tańcu klasycznym, jazz, modern jazz, disco dance, hip hop, akrobatyka oraz kontakt-improwizacji.
Swoją przygodę z tańcem rozpoczęła w wieku 7 lat uczęszczając na zajęci rytmiki i tańca klasycznego w rodzinnym mieście Częstochowie. Od tamtej pory nigdy więcej nie rozstała się z tańcem. W roku 2000 przeprowadziła się do Warszawy gdzie kontynuowała naukę różnych stylów tańca w Egurrola DanceStudio. W roku 2005 razem z grupą V2 zdobyła Mistrzostwo Polski oraz 4 miejsce na Mistrzostwach Świata Disco Dance. Niedługo potem przypadkowo znalazła się na imprezie salsowej, gdzie całkowicie dała się porwać gorącym rytmom. Po 6 miesiącach nauki dołączyła do grona instruktorów i tancerzy formacjiSalsa Libre. Razem z grupą Salsa Libre z sukcesem występowała na wielu scenach w Polsce i za granicą. W styczniu 2009 na zaproszenie największej norweskiej szkoły salsy Salsa Kompaniet przeniosła się do Oslo w Norwegii, gdzie obecnie współpracuje z braćmi Alexis i Jazzy Ruiz, ucząc i występując na wielu międzynarodowych scenach w Europie.
Jeśli chcesz pracować dla interesujących klientów w przyjaznym środowisku pracy, to jest oferta dla Ciebie!
Robust Bemanning to agencja zatrudnienia, która stawia swoich pracowników na pierwszym miejscu. Zależy nam na zapewnieniu Ci odpowiednich warunków pracy, uczciwego wynagrodzenia oraz profesjonalnego traktowania. Oferujemy stabilne i długoterminowe zatrudnienie w oparciu o kontrakty na minimum 80% etatu. Dbamy o przejrzyste zasady dotyczące wynagrodzeń, dodatków narzędziowych, czasu podróży oraz ...
Miejsce pracy:Stavanger
Opis stanowiska:-Wykonywanie prac stolarskich na różnych projektach, w tym ...
kami napisał: dlaczego wszystkie imprezki sa organizowane w oslo??? ;/Może dlatego ,ze w OSI jest największa zbieranina obcokrajowców i organizatorzy imprez mają nadzieje ,że jest większe prawdopodobieństwo zapełnienia na ful
imprezy niże na prowincyjii ...
wyginam smialo cialo,wyginam smialo cialo ale to..............................trzzeba potrenowac przed lustrem w domu najpierw,hihihihihii ale kto wie moze sie skusze i pojde!
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.