Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Plener Ślubny w Oslo, szukamy pary młodej - Norwegia

Czytali temat:
Salty79 (673 niezalogowanych)
3 Posty
Radosław Rędzikowski
(Pięknografia)
Wiking
Witam serdecznie!
Jestem na forum pierwszy raz, nie chce być oskarżony o reklamę czy spam, ale nie wiem gdzie mogę się z tą sprawą zwrócić.
Wybieramy się z żoną w lipcu do Oslo. Jak to pracoholicy zabieramy ze sobą cały sprzęt (jesteśmy fotografami) i chcemy przyjemne połączyć z pożytecznym (i nie mniej przyjemnym).
Czy ktoś z Państwa bierze może tego lata ślub i byłby zainteresowany sesją zdjęciową w naszym wykonaniu za 50% ceny(ewentualnie reportażem, jeżeli termin się pokryje). Jesteśmy profesjonalnymi fotografami ślubnymi, członkami prestiżowego międzynarodowego stowarzyszenia AGWPJA, gwarantujemy najwyższy poziom zdjęć i td
Termin naszego pobytu to 26 lipca-28 lipca 2011
Zamieściłbym linki do strony, ale znowuż, nie chcę być odebrany jako spam. Zainteresowane osoby serdecznie zapraszam do kontaktu na pw bądź na pieknografia@gmail.com
Pozdrawiam i dziękuję!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Maria B******
(MariaB)
Wiking
Witam,
a czy moze byc para ktora miala slub niedawno? niecaly miesiac temu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Radosław Rędzikowski
(Pięknografia)
Wiking
Witam Pani Mario!
Oczywiście Zapraszam serdecznie!
pieknografia@gmail.com, tel. 660572138
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(20cm)
Stały Bywalec
Pięknografia napisał:
Witam serdecznie!
Jestem na forum pierwszy raz, nie chce być oskarżony o reklamę czy spam, ale nie wiem gdzie mogę się z tą sprawą zwrócić.
Wybieramy się z żoną w lipcu do Oslo. Jak to pracoholicy zabieramy ze sobą cały sprzęt (jesteśmy fotografami) i chcemy przyjemne połączyć z pożytecznym (i nie mniej przyjemnym).
Czy ktoś z Państwa bierze może tego lata ślub i byłby zainteresowany sesją zdjęciową w naszym wykonaniu za 50% ceny(ewentualnie reportażem, jeżeli termin się pokryje). Jesteśmy profesjonalnymi fotografami ślubnymi, członkami prestiżowego międzynarodowego stowarzyszenia AGWPJA, gwarantujemy najwyższy poziom zdjęć i td
Termin naszego pobytu to 26 lipca-28 lipca 2011
Zamieściłbym linki do strony, ale znowuż, nie chcę być odebrany jako spam. Zainteresowane osoby serdecznie zapraszam do kontaktu na pw bądź na pieknografia@gmail.com
Pozdrawiam i dziękuję!

Mnie bliżej do rozwodu, aniżeli do ślubu, he he, ale gratuluję. Zdjątko bardzo ładne, a i sam nick zmyślny. Powodzonka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Radosław Rędzikowski
(Pięknografia)
Wiking
A, dziękuję, dziękuję, nick jest nazwą naszej firmy
Podobno ostatnio pojawiła się moda na sesje rozwodowe Chociaż nie wiem, czy podjęlibyśmy się takiego zlecenia:/
Oczywiście nikomu nie życzę i osobiście nie polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok