maverik napisał:
chcialbys moze ,abym opowiedzial ci moja chistorie przyjazdu do Norge w 1990 roku ? jakto zaczynalem od sprzedawania obrazkow dla jakiegos tam goscia ktory mie tu przywiozl z pod stadjonu w warszawie ,tam mielismy spodkanie ,moj brat cioteczny zalatwil mie wyjazd do Norge -opcja byla wyjazd stdencki na do Norge masz paszport mowi do mie -mam chcesz jechac ? chce To jade -To byl rok 1990 jak tylko paszporty dawali -chcesz uslyszec jak to od tego czasu potoczylo sie moje zycie ? to moge to wszystko opisac -niema problemu-
chcesz wiedziec jak zaczynalem w Norge od sprzedawania obrazkow i trafilem do farmera ktory zaoferowal mie prace w MOOS przy zbieraniu truskawek -mieszkanie w namiocie ja i moja dziewczyna ? ktora jest moja zona do tej pory?to moge wam to wszystko opisac -szcegol po szczegole-i tak zrobie NOWY TEMAT W SOBOTE -POWIEM WAM CO PRZEZYLEM I DO CZEGO DOSZLEM I KIM JESTEM DZIS PO 17 TATACH YU I KILKU W SZWECJI.
Nie wiem,czy to do mnie piszesz.Ja spowiednikiem nie jestem.Ale jak chcesz to z siebie wyrzucic to prosze bardzo.Moze ulzy.Tylko plis,ze slownikiem w reku.