Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ceny pokoi/mieszkań w Haugesundzie - jakie koszty? - Norwegia

Czytali temat:
Łukasz Adamczyk Bartosz W. (3660 niezalogowanych)
1 Post

(jeszkin)
Wiking
Jako, że jest to mój pierwszy post tutaj, to na początku chciałbym powitać wszystkich

Mam szansę dostać pracę w Haugesundzie, i związku z tym będę potrzebował wynająć jakiś pokój/mieszkanie. Pytanie do znawców tematu: z jakimi kosztami muszę się liczyć, i czy jest problem ze znalezieniem w.w? Słuchy mnie doszły, że w Haugesundzie ceny są konkurencyjne w porównaniu np. do Bergen czy Stavanger. Czy to prawda? Informacja ta jest mi potrzebna żeby przekalkulować wstępnie "opłacalność" pracy w tym rejonie.
A może ktoś z Was ma coś do zaoferowania?

Z góry dziekuję za odpowiedź

Pozdrawiam - Łukasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Pawel XYZ
(marc35)
Wiking
Czesc, mysle ze najlepszym i najszybszym sposobem na zorientowanie sie w temacie bedzie finn.no.
Ponizej masz bezposredni link do Haugesund:

www.finn.no/finn/realestate/lettings/res...mp;keyword=haugesund

Pozdrowionka i powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jeszkin napisał:...Mam szansę dostać pracę w Haugesundzie, i związku z tym będę potrzebował wynająć jakiś pokój/mieszkanie. Pytanie do znawców tematu: z jakimi kosztami muszę się liczyć, i czy jest problem ze znalezieniem w.w? Słuchy mnie doszły, że w Haugesundzie ceny są konkurencyjne w porównaniu np. do Bergen czy Stavanger. Czy to prawda? Informacja ta jest mi potrzebna żeby przekalkulować wstępnie "opłacalność" pracy w tym rejonie.
A może ktoś z Was ma coś do zaoferowania?

---
A jakie to ma znaczenie , czyżbyś miał propozycje pracy w tych trzech miastach jednocześnie ?
---
Tu masz przykładowe ceny z okolicy Haugesund .
---
www.hybel.no/bolig-til-leie/annonser/rogaland
---
Stavanger lub Bergen , możesz sobie już sam znaleźć i porównać .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok