Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nowa trasa Wizz Air z Gdańska do Kristiansand!!!! - Norwegia

Czytali temat:
(2999 niezalogowanych)
2 Posty
Wiking
SUPER!!! Wizz Air ogłosił dzisiaj otwarcie nowego kierunku z Gdańska do Kristiansand!!!
Jest to już kolejna trasa przewoźnika do Skandynawii. Loty startują 15 maja 2013 i będą odbywać się w środy i niedziele.
Ceny biletów będą zaczynać się od 125 zł!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
No i mamy wreszcie swoje okno na Polandie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
rizle napisał:

nom, zwłaszcza tobie pasuje ten kierunek....

Poza tym nie cieszyłbym sie z tego na twoim miejscu....
Oznacza to nowa , tania siłe roboczą w naszej okolicy....
A ty jak gdybam juz teraz na brak konkurencji nie narzekasz....

A tak odemnie > jak ktos nie lubi latac, to po pierwszym lądowaniu na kjevik ( od strony birkeland) bedzie miał dosc dosc wizza i latania do Krs
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(corvinus)
Wiking
marianekk napisał:
rizle napisał:

nom, zwłaszcza tobie pasuje ten kierunek....

Poza tym nie cieszyłbym sie z tego na twoim miejscu....
Oznacza to nowa , tania siłe roboczą w naszej okolicy....
A ty jak gdybam juz teraz na brak konkurencji nie narzekasz....

A tak odemnie > jak ktos nie lubi latac, to po pierwszym lądowaniu na kjevik ( od strony birkeland) bedzie miał dosc dosc wizza i latania do Krs

Moze przyleci jakies 100tys. osob do pracy tylko za ile beda pracowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Krs to ca 80tys mieszkanców, wiec setka zabiłaby to i tak juz kolorowe miasto

Kazdy extra samolot,to kilka nowych talentów, które to wyposzczone beda malowac sztachetki za 100nok/h
POtem po sezonie, przykro bedzie wyjezdzac, wiec zaczepia sie za 70 gdziekolwiek, bo to i tak lepiej jak w polszy.....
I tak niebawem przyjdzie nam zwijac kiece, tylko dokąd ?
A wtedy sprawdzi sie moja wizja > kto zdązył zarobic, to da rade, a kto nie to rat racing....do nikąd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Nitkina)
Wiking
Dokladnie macie wszyscy racje . Jak sie dowiedzialam o tym nowym polaczeniu to pierwsza mysl jaka mi przyszla do glowy to to ze przybedzie kolejna masa "fachowcow" do pracy i niedlugo faktycznie wstyd bedzie sluchac ze ktos tyra za 70 krh ... Bo juz jak slysze ze ktos ma 100 kr i jest z tego taki dumny to masakra , on sie cieszy bo chociaz cos ma, ale ten co sie ceni dostanie przyslowiowo po dupie. ... hmmm coz zrobic...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
Lecę pierwszym lotem - Kupiłam bilet ponad kr 150 za jedną stronę Lot do Polski będzie tańszy niż przejazd lokalnym autokarem do Sandefjord!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
mgmu2 napisał:
Lecę pierwszym lotem - Kupiłam bilet ponad kr 150 za jedną stronę Lot do Polski będzie tańszy niż przejazd lokalnym autokarem do Sandefjord!

dobrze, z ekupiłas w jedna strone (do polski)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Nitkina napisał:
Dokladnie macie wszyscy racje . Jak sie dowiedzialam o tym nowym polaczeniu to pierwsza mysl jaka mi przyszla do glowy to to ze przybedzie kolejna masa "fachowcow" do pracy i niedlugo faktycznie wstyd bedzie sluchac ze ktos tyra za 70 krh ... Bo juz jak slysze ze ktos ma 100 kr i jest z tego taki dumny to masakra , on sie cieszy bo chociaz cos ma, ale ten co sie ceni dostanie przyslowiowo po dupie. ... hmmm coz zrobic...

czyżbyśmy za te 100kr. pracowali?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
pol pot
(polpot)
Początkujący
Ja dostalem 95 na 'dzien dobry'
A po roku ma byc podwyzka na cale 100!Do tego mam eleganckie,swiecace ubranie i buty,ktore wcale nie smierdza,chociaz skarpet nie zmienian,bo mam tylko jedna (ostatnia) pare.Jestem szczerze zadowolony !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok