Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam osoby do nauki Pol, wzamiana nauki Nor. - Norwegia

Czytali temat:
(6626 niezalogowanych)
8 Postów
Blabla Blabla
(EFLC)
Wiking
Szukam osoby do nauki polskie, wzamiana nauki norweskiego, portrzebuje poprostu sobie przypomniec jezyk polski.

Vest Agder, i Kristiansand. Jezyli jest ktos chetny..

Robert
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
EFLC napisał:
Szukam osoby do nauki polskie, wzamiana nauki norweskiego, portrzebuje poprostu sobie przypomniec jezyk polski.

Vest Agder, i Kristiansand. Jezyli jest ktos chetny..

Robert

a co sie stało robercie z twoim ojczystym jezykiem ?

Czemu go zapomniałes, nie wierze ze sie da.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...odwiedzaj

jak najczesciej strone

reklamowa p.c. (zwana rowniez:

forum m.n.) tutaj bedziesz mial kontakt

z zywym jezykiem polskim,jak rowniez z 'lacina'...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Liliana xxx
(lilkaoslo)
Wiking
hehe dobre ale dla chętnych to nawet ciekawa oferta chyba że to jakiś kit
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...kit

na 120% ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
kuzwa ja pier.... Ne wiedziałem żę da się zapomnieć polski język ojczysty. To powinno się znależć chyba w programie nie do wiary albo u drzyzgi w rozmowach w szoku. Ja moge cie poduczyć w szczególności do perfekcji mam opanowaną łacinę polską. Ale na sucho nie uczę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
Proszę powiedzcie tak szczerze , dlaczego sobie kpicie z osoby której nie znacie a która prosi o naukę Polskiego ?
Może to jedno z wielu dzieci , zabranych w dzieciństwie przez BV , na ten drastyczny przykład .

Ewentualnie dziecko rodziców "mieszanych" międzynarodowych , gdzie język mówiony w domu to Norweski i angielski , a język Polski , tak bardzo sporadycznie że aż trudno Innym uwierzyć .

Wyśmiewacie się z Człowieka tylko dlatego iż chce powrócić chociaż w minimalnym stopniu do języka Swoich Przodków .

To że MY , WY , JA siedzimy non stop przy polskojęzycznym Polsacie i z ledwością dukamy w Norweskim nie oznacza wcale iż inni Rodacy są takiego samego pokroju .

WSTYD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Blabla Blabla
(EFLC)
Wiking
Was chyba k**** pojebalo. Jestem tutaj juz od 8 lat i rozmawial perfekt po norwesku. Jestem tlumaczem polski i mam problem po prostu. Z polskie na norweski miema problemu ale z norweskie na polski mam male problemy..

Po prostu musze sobie porozmawiac po polsku. Jak ktos jest chetny to zadarmo jest mozliwosc do nauki norweskiego pare razy w tygodniu.

Jak by co ta pm prosze...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(katia87)
Wiking
EFLC napisał:
Was chyba k**** pojebalo. Jestem tutaj juz od 8 lat i rozmawial perfekt po norwesku. Jestem tlumaczem polski i mam problem po prostu. Z polskie na norweski miema problemu ale z norweskie na polski mam male problemy..

Po prostu musze sobie porozmawiac po polsku. Jak ktos jest chetny to zadarmo jest mozliwosc do nauki norweskiego pare razy w tygodniu.

Jak by co ta pm prosze...

już 8 lat, w 8 lat zapomniał języka ehhhhh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...dziecko

tlumaczy polsko-norweskich

zabrane przez b.v. 8 lat temu...

p/s:
jak chcesz sobie porozmawiac po polsku,to idz w niedziele (po kosciele) do najblizszej knajpy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok