Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jaki parking w Gdańsku - Norwegia

Czytali temat:
(1526 niezalogowanych)
2 Posty
Arek Makurat
(ajras)
Wiking
Lece do Bergen za 2 tyg. na miesiąc - ma ktoś jakiś namiar na parking gdzieś koło lotniska, tak by bezpiecznie i w normalnych pieniądzach auto zostawić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
Mateusz Okoń
(kuurc)
Stały Bywalec
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
allegro.pl/kurs-jezyka-norweskiego-1000-...tow-i2727125264.html
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Arek Makurat
(ajras)
Wiking
Dzięki. Pewnie w wkrótce skorzystam. Jakby co to zabukowałem parking na miesiąc za 150 zł to chyba przyzwoicie? Taki z dowozem pod terminal na www.parkinglotniskowy.com.pl Po powrocie coś klikne, może będzie warto polecać a nuż się przyda na zaś. Pozdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
ajras napisał:
Dzięki. Pewnie w wkrótce skorzystam. Jakby co to zabukowałem parking na miesiąc za 150 zł to chyba przyzwoicie? Taki z dowozem pod terminal na www.parkinglotniskowy.com.pl Po powrocie coś klikne, może będzie warto polecać a nuż się przyda na zaś. Pozdr.

Ty lubisz gadac do siebie ?

Tak spoglądam na twoje wpisy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...a

nuz,

19 pazdziernika

dniem polskiej ortografii

na stronie reklamowej p.c ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marcin Maluch
(marcin9348)
Wiking
ajras napisał:

Byłem miesiąc temu na tym parkingu. Bardzo dobra lokalizacja, szybki transfer na lotnisko i z powrotem oraz przystępne ceny. Polecam ten parking, bo naprawdę warto.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok