Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

KRISTIANSAND PROSZE O INFO... - Norwegia

Czytali temat:
(1159 niezalogowanych)
7 Postów
Łukasz M
(Lukasz2017)
Wiking
Jak wyzej prosze kompetetne osoby o informacje na temat zycia i pracy w Kristiansand w styczniu planuje przeprowadzke bede naprawde bardzo wzieczny za jakiekolwiek informacje odnosnie planow mam nadzieje ulozyc sobie i w pozniejszym czasie mojej rodzinie zycie w miescie tj Kristiansand bo odnosze wrazenie ze jest to lane miasto z mozliwosciami ...
Jezeli ktos ma mozliwosci lub chceci pomoc w znalezieniu na poczatek chociazby malego pokoju zebym mogl sie zaaklimatyzowac i ewentualnie szukac czegos dalej bede niezmiernie wdziedczny ...
Z gory dziekuje i pozdrawiam osoby NIEOBOJETNE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
hej Lukasz. wiesz ciezko jest tak wszystko opisac co i jak powinienes wiedziec przed przyjazdem. Na forum jest tego masa wiec musisz poprzegladac. Kristiansand jest fajne ale dosc specyficzne miasteczko. taka troche wioska gdzie prawie wszyscy sie znaja
Co do mieszkania to nie jestem w stanie ci pomoc.. musisz szukac tu www.finn.no/finn/realestate/lettings/result?areaId=20179
Inwestycja w jezyk, konkretny zawod i mozna sobie zycie ulozyc..

Masz juz jakas nagrana prace? Bo jesli nie to nie polecma przyjezdzania tu w ciemno! Musisz wtedy miec spory zapas gotowki + kupe szczescia.
Mimo wszystko zycze powodzenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok