Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

reklama | kup tutaj »

Cyfra + w norge? - Norwegia

Czytali temat:
Paweł Tarnopolski (748 niezalogowanych)
5 Postów
Pawel Dziurda
(Pablo)
Wiking
Witam serdecznie . Mam prośbe, chce sie dowiedziec czegos odnosnie ustawien anteny satelitarenej z Cyfry + . Jezeli jest ktos w okolicy Oslo kto potrafi to profesjonalnie zrobic to prosze o kontakt.
Pablo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Pablo, nie jestem z Oslo, nie mam Cyfry+ i nie ustawiałam sama profesjonalnie satelity ale powiem Ci tak, my zakupiliśmy Cyfrowy Polsat w PL, tzn rodzina go kupiła i paczką przysłała, dekoder ustawili w Polsce, żeby kanały już były zakodowane, a tutaj tylko talerz ustawialiśmy w tym kierunku co inni maja na swoich budynkach skierowane własne... nie mogliśmy wyłapać sygnału bo okazało się ,że talerz był wygięty podczas transportu więc zakupiliśmy tutaj drugi talerz i szybko sygnał znaleźliśmy, bez jakiś tam czujników łapiących fale czy jak to na to mówią może i Tobie się uda w ten sam sposób ustawić? życzę powodzenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(Lionking)
Wiking
Witam. tak jak koleżanka napisała ustawienie jest b.proste. Ustaw antenę w tym samym kierunku jak mają inni (lekko pochyloną ku dołowi), a na dekoderze w menu "ustawienia anteny" pojawia się pasek z poziomem sygnału. Bardzo powoli przesuwaj antenę aż zapali się zielony pasek.
Zyczę powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Janusz dj.janek
(dj.janek)
Wiking
Cześc
Posiadam C+ i jestem zadowolony. Z ustawieniem nie było problemu ponieważ posiadam małe COS Ustawiałem ją sam . Ustawiałem znajomym.Napisz na gg 3663328 i moge przyjechać i Ci pomóc. POzdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:15  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok