Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1705 niezalogowanych)
1 Post

(fazi)
Wiking
541
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
542
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
543
obiecuje ze jak przekrocze 1000 to sie wycofam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
brawo! juz wiemy,ze umiesz liczyc do 543 i jak nauczysz sie do 1000 to przestaniesz.gratuluje!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
fazi napisał:
543
A tobie CO...MÓZG SIĘ LASUJE...?
Mówiłem przecie przed chwilą ,że takie widoki źle wpływają na psyche i oto skutki ...
TY PO TYM 1000 to dopiero skrzydła rozwiniesz...
ŻADNEJ MI TU SAMOWOLNEJ ANIHILACJI ..
Bo kto mnie będzie bronił przed NORMALNYMI... NORMALNIE.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
chlopcy,spotkajcie sie na priv. widac,ze macie sobie duzo do powiedzenia i bardzo sie lubicie...to takie piekne!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
no i cóż PANLADNY nie tak łatwo wejść do kadry,nie jeden by chciał ale nie ma tak prosto trzeba najpierw dużo się na pocić i przyjąć parę ładnych ciosów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
fazi napisał:
543

buhahaha i coz ci to daje ????? znizke na balony???? Daj mi czas do jutra a cie dogonie ba a nawet przegonie tylko po co????
bo ta wasza platyna to nic innego jak cyfereki pod fotka ktore nie znacza totalnie nic innego oprocz ilosci 'wypocin' napisanych pod postami i tak naprawde nie daja wam nic oprocz poczucia ze czujecie sie lepsi a swoja droga pisze do ciebie fazi bo z tego co pamietam jeszcze z przed wakacji to byłes całkiem spoczko ale od jakiegos czasu czytajac twoje posty stwierdzam ze spoczełes na laurach i sie nie przykładasz ba nawet wpisujesz głupoty np jakies cyferki czy skopiowane dowcipy byle tylko nastepna cyferka pod fotka przybyła Fazi rozczarowywujesz mnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
KAMI- NIE GRZESZE INTELIGENCJA ALE ZAUWAZYLEM ZE DLA WIEKSZOSCI WIEKSZA ROLE ODGRYWAJA CYFERKI POD ZDJECIEM NIZ TO CO CZYTA.PLATYNA CZY DIAMENTY A JAKIE TO MA ZNACZENIE?? SAMA ZAZNACZYLAS ZE PRZED WAKACJAMI TO BYLO TAK A PO WAKACJACH TO JEST INACZEJ A CZY NIE ZAUWAZYLAS ZE PO WAKACJACH PRZYBYLO WLASNIE GLUPICH KOMENTARZY DO MOICH POSTOW? NIESTETY ATMOSFERA SIE UDZIELA A GLUPOTA JEST W BREW POZOROM ZARAZLIWA. CZASAMI TRZEBA SOBIE TYLKO ZNALEZC KOZLA OFIARNEGO BY ZGONIC NA NIEGO WINY.
KTOS ZAPYTAL PO CO JEST TO FORUM DLA KOGO I ODPOWIEDZIAL SAM SOBIE-DLA GABRIELA,FAZIEGO ITD!!! PANLADNY,SUZZI I WSZYSCY KTORZY DOLACZYLI DO NAS TROSZKE POZNIEJ NIE PAMIETAJA MOICH POTYCZEK Z GABRIELEM,NIE PAMIETA NIKT(NIE WIE BO PO CO ZGLADAC DO ARCHIWUM) JAK HILTON PRZEKLINALA W STARCIU Z NIM CZY ZE MNA ,TERAZ WRZUCA SIE NAS DO JEDNEGO WORKA A KAZDY NOWY NA FORUM PODEJMUJE TEMAT.
GABRIEL SIE IRYTUJE NA PYTANIA KTORE SA GLUPAWE ALBO ZADAWANE PORAZ SETNY I DO PEWNEGO STOPNIA MA RACJE. CZASAMI WYSZUKANIE PRZEPISU ZAJMUJE DUZO CZASU A ZA DWA DNI ZNOWU KTOS PYTA O TO SAMO I ZNOWU ODPISUJA LUDZIE A JA SLYSZALEM,A JA BYLEM......,A JA DZWONILEM...... TO PO CO JEST Z BOKU RUBRYKA INFORMATOR,PO CO PROWADZIC ARCHIWUM.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
JEZELI KTOS MA MI DO ZARZUCENIA TYLKO TO ZE LICZBA POSTOW JEST ZA DUZA TO JEST SMIESZNY(STAD MOJE CYFERKI WCZORAJ). KIEDYS JUZ NAPISALEM MOJE WYKSZTALCENIE CZYLI ZLOBEK ZAOCZNIE I PRZEDSZKOLE NA TAJNYCH KOMPLETACH,NIE POZWALAJA NA PEWNE KOMENTARZE ZA TO NIEKTORYM NA TYM FORUM POPRAWIANIE BLEDOW WYCHODZI NAJLEPIEJ(NIE TYLKO ORTOGRAFICZNYCH). JEZELI POCZYTACIE POSTY GABRIELA DOKLADNIE(JAK TO NIEKTORZY TU PISZA ZE ZROZUMIENIEM) TO ZOBACZYCIE ZE JEGO USZCZYPLIWOSC NIE JEST WYMIERZONA W OSOBE A BARDZIEJ W TRESC KTORA TU ZAMIESZCZA(MOJE ODCZUCIA-NORMALNEGO INACZEJ)
HMMMMMMMMMMM..........A LICZYC POTRAFIE I W MYSL POWIEDZENIA LICZE TYLKO NA SIEBIE.MOZNA KONTYNUOWAC WYSCIG SZCZUROW NA MN.AAAAAAAAAAAAA NO I OCZYWISCIE NIECHCE NIKOGO URAZIC.POZDRAWIAM.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok