Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nowe połączenie lotnicze Stavanger-Gdańsk - Norwegia

Czytali temat:
(499 niezalogowanych)
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
Witam.No to mamy nowe połączenie i to bardzo fajnie z małym ale...godziny połaczenia beznadziejne,mam na mysli dalsze trasy w Polsce bo nie każdy z Gdańska.Czy ma ktoś namiary na jakikolwiek transport do wnętrza Polski a konkretnie w strone Koszalina,Białogardu po godz 23 bo grozi mi nocka na dworcu w Gdańsku a do odważnych się nie zaliczam raczej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ewunia200 napisał:
...a do odważnych się nie zaliczam raczej.Za to jesteś DZIANA...Pani z saksów i jedna nocka w porządnym Hotelu nie zrujnuje Twoich oszczędności...
A jak dasz Boyowi pięć euro to na rękach zaniesie Ciebie do pokoju...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(realistka)
Wiking
Gabriel...Ty jej nie prowokuj proszę...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
realistka napisał:
Gabriel...Ty jej nie prowokuj proszę...
Ależ skądże
... JA...!?
Stwierdzam jedynie to , co niektórym przez myśl nie może przejść , a co dopiero na głos wyartykułować ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(realistka)
Wiking
Gabriel..Ty jaśnista CHOLERO!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
gabriel napisał:
ewunia200 napisał:
...a do odważnych się nie zaliczam raczej.Za to jesteś DZIANA...Pani z saksów i jedna nocka w porządnym Hotelu nie zrujnuje Twoich oszczędności...
A jak dasz Boyowi pięć euro to na rękach zaniesie Ciebie do pokoju...

Jaka jestem to raczej nie Twoja sprawa,owszem może i skorzystam z podpowiedzi ale pod warunkiem,ze tym boyem będziesz Ty to dam Ci nawet i 6 euro..jak podpowiedz taka odpowiedz.dziękuje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Tomek K
(TomK)
Wiking
Nie do końca rozumiem, o co Wam chodzi, ale... innych połączeń, bliżej Waszych rodzinych miast warto szukać tutaj www.sky4fly.net/ - przewoźnicy bardzo często zmieniają trasy!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
mysle ze z lotniska to blizej ci do wrzeszcza tam tez masz duzy dworzec czynny 24h na dobe z którego wciaz odjeżdżają pociagi
a jesli masz ochote spedzic w 3miescie ciut czasu to polecam i hotel dal ma chyba przyjazne ceny bądź spojz na stronkę wwwtrojmiasto.pl i wynajmij cos by sie przekimać transport badz co tam chcesz 3 miasto ma wiele możliwości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok