Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nauczyciel/ka języka norweskiego poszukiwany ;) - Norwegia

Czytali temat:
(379 niezalogowanych)
92 Posty
Anastazja :)
(niezapominajka741)
Początkujący
Dzień dobry

Szukam osoby która chciała by mnie uczyć w soboty u mnie w domu j. norweskiego przez dwie ,trzy godziny zegarowe wzależności od ceny. Ja mieszkam pod Oslo w Baerum . Jeżeli jest ktoś chętny niedaleko mieszkający to proszę o kontakt najlepiej na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
(niezapominajka741)
Początkujący
Hej

A może ktoś wie czy są organizowane może jakieś kursy dla matek z dziećmi bo też by mnie takie coś interesowało ? Tylko ,żeby to było najlepiej gdzieś niedaleko mnie .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
A orientuje się ktoś czy organizowane są kursy norweskiego dla SAMOTNYCH MĘŻCZYZN i to najlepiej u nich w domu...??
Bardzo chętnie bym z takiego kursu skożystał bo po pracy niegce mi się nikaj wylazywać...
POMOCY ...!!! W ZNALEZIENIU TAKIEGO KURSU....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Różowa dupa)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Różowa dupa)
Wiking
niezapominajka741 oglądaj telewizję norweską przepisuj gazety,czytaj je to nic że nie będziesz ich przez jakiś czas rozumiała nie inwestuj od razu w nauczyciela prywatnego bo to dużo kosztuje najpierw zrób jak ja to nazywam zaprawę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
(niezapominajka741)
Początkujący
Różowa dupa dzięki za podpowiedź ,ale ja jednak wolę kogoś kto by mi trochę pomógł w nauce .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
....MÓWISZ I MASZ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
(niezapominajka741)
Początkujący
Gabriel nie wiem co sugerujesz? Ale jeżeli nie potrafisz mi pomóc to dziękuję za wypowiedzi w moim wątku . Nie mam ochoty pisać na temat swojego życia prywatnego bo nie o tym tu mowa .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok