Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Współlokator Alta - Norwegia

Czytali temat:
(350 niezalogowanych)
112 Posty
Początkujący
Witam. Poszukuje wspollokatora chetnego do wynajecia na spolke mieszkania. Czynsz od osoby 2750 + prad. Mieszkanie jest w Alcie w domku nalezacym do Polskiej rodziny. Bardzo przyjemne warunki. Mieszkanie bedzie gotowe do zamieszkania od grudnia lub stycznia. Zainteresowanych dlugoterminowym najmem prosze o kontakt 96688576.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
bl@ck napisał:
Witam. Poszukuje wspollokatora chetnego do wynajecia na spolke mieszkania.....
...ALTA .. Alta...ładna okolica i takież miasto...przejeżdżałem kiedyś mimochodem ...
Jeżeli znajdziesz dla Mnie Tam ...LEGALNĄ...pracę w dziale budowlanym ...to możesz nikogo innego nie szukać na współlokatora... niemniej pokój powinien być niezależny i względnie wygodny , samodzielny ...
(na gościnnych występach)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
Początkujący
Hej. No nie ma sprawy. A i o czerwonym dywanie, szampanie i kawiorze tez nie zapomne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
bl@ck napisał:
Hej. No nie ma sprawy. A i o czerwonym dywanie, szampanie i kawiorze tez nie zapomne Zapomniałem dodać coby łóżko było wygodne i z satynowym baldachimem , gdyż na północy o tej porze roku , cimno i zimno ...tedy baldachim zatrzyma zimno a nie wypuści ciepła ... może być w kolorze szarym bo białego Tam dosyć ...a zwłaszcza śniegu tamci dostatek...
Pozdrawiam...
(na gościnnych występach)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok