Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jak sprowadzić do Oslo części kupione na allegro - Norwegia

Czytali temat:
(1724 niezalogowanych)
11 Postów
Jacek Mydlak
(s.tacchini)
Wiking
Pompę wspomagania,waży ok. 2 kg Nigdy nic nie sprowadzałem i nie wiem jak się za to zabrać.Koszt używanej pompy,to ok. 100 zł.Jakie są pozostałe koszty?Dziękuję za odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
sprzedawca na allegro nie mial opcji ze wysyla towar rowniez za granice? bo jesli tak to bym ta opcje zaznaczyla...
albo ktos z rodziny niech Ci przesle paczka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
s.tacchini napisał:
Pompę wspomagania,waży ok. 2 kg Nigdy nic nie sprowadzałem i nie wiem jak się za to zabrać.Koszt używanej pompy,to ok. 100 zł.Jakie są pozostałe koszty?Dziękuję za odpowiedzi....oj długo to będzie trwało,wysyłałam pilot do satelity i trwało to 2 tyg-Norki wszystko sprawdzaja b.dokładnie!-Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Wyslanie paczki przez kogos byloby chyba najlepszym rozwiazaniem Poczta czesto zawodzi a na dodatek moga wyniknac jakies klopoty po drodze i pozniej placic trzeba bedzie.Osobiscie jak musze to korzystam ze SpeedTrans-niewiem na jakim etapie jest ta twoja pompa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Jacek Mydlak
(s.tacchini)
Wiking
Wymiana jest konieczna,ale nie musi być teraz. Poczekam .Rozumiem,że allegro wysyła również za granicę. Ile kosztuje taka wysyłka? Do odbioru na poczcie,czy dostawa do domu. Jakie piękne panie,przyjemnie popatrzeć....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Paczke odbiera sie na poczcie, tak bylo w moim przypadku.... dostajesz w skrzynce na listy powiadomienie o paczce i z tym kwitkiem idziesz na poczte.

To prawda, dosc dlugo trwa doreczenie, u nas byly to prawie 3tygodnie na szczescie nic nie otwierali, ale jednym razem w pompowanej kopercie mialam przesylke z PL i ja otworzyli.... heheh pewnie czapeczke dla dziecka chcieli sobie przymierzyc a przy okazji zarypali mi 2 male tabliczki czekoladki kinder
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
krzysztof paradoks
(paradoks)
Nowicjusz
Nie ma cla na uzywane czesci samochodowe wiec spokojnie mozna wyslac czesc jakimkolwiek transportem byle tanim! Najszybciej jest tak jak powiedzieli poprzednicy albo busem kursujacym codziennie do Norge albo autobusem ale nie koniecznie najtaniej(speed trans o ile pamietam 200 koron). Na forum albo w ogloszeniach widzialem ludzi ktorzy tutaj zajmuja sie transportem,poszperaj .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Darek Darek
(anytalp)
Wiking
Są chłopaki co się ogłaszają chętnie coś podrzuca.

Drugie wyjcie poczta polska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok