Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Klucz od skrzynki pocztowej - Norwegia

Czytali temat:
Anna C Czesław Kordela (1238 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Orientuje sie ktos jak wygląda sprawa z kluczami od skrzynek na listy? Poczta dyspomuje tymi kluczami, czy moze właściciel/megler od ktorego wynajmujemy?
Moj klucz sie gdzies zapodzial i nie moge sie dostac do listow. Moze mial ktos taki problem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Jesli wynajmujesz mieszkanie w domu prywatnym to wlasciciel powinien miec duplikat. Jesli w bloku to w zasadzie podobnie, ja przynajmniej dostalem dwa klucze od wlasciciela mieszkania. Ale warto zapytac poczte mozliwe, ze maja. Sprobuj "ustrzelic" listonosza i zapytaj Chociaz wcale nie zdziwilbym sie, gdyby standartowo odpowiedzial "nie wiem" )
P.s.: no pomoc to wcale nie pomoglem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Zadzwonie do meglera, zobacze co mi powie, a jak nie ma to pojde na poczte. Albo rowierce zamek i kupie nowy - w przypadku notorycznych odpowiedzi "jeg vet ikke".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Tylko sprawdz przed rozwiercaniem ile kosztuje sam zamek a ile cala skrzynka bo moze sie okazac, ze szybciej i taniej bedzie wymienic cala skrzynke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Niebardzo, bo by odrazu musieli wymienic 5 innych, tak to jest skonstruowane. A i zamek tez by musieli dac, nie widzi mi sie za to placic. w najgorszym scenariuszu moja półeczka nie bedzie sie zamykala na klucz tylko na tasme klejącą. I tak sie wyprowadzam za niedlugo, a szkody mnie nie martwią, bo kontrakt jest na męża hahahah, stac go na kochanke to i na zamek od skrzynki tez. Tak, to ja - wredna i zlosliwa zona Pozdrawiam cie kochanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok