Mam podbramkowa sytacje z mieszkaniem, wlasciciele maja powazna awarie w domu i konieczny jest natychmiastowy remont. W zwiazku z tym i ja i wlasciciele szukamy "na gwalt" innego mieszkania dla mnie.
Sytuacja na rynku wynajmu mieszkan, w Oslo, jest delikatnie mowiac katastrofalna.
Zwracam sie do ludziskow dobrej woli, ktokolwiek wie, ktokolwiek slyszal o mieszkaniu :
- min. 2 pokojowe, min. ok. 50m2, max. do 9000 koron
Referencje mamy z synem znakomite
Na finn i tym podobnych, siedze codziennie, wiec mnie tam nie odsylajcie
Zdecydowalam sie napisac tu, bo " a noz widelec" ktos podrzuci jakis adres. Czasami odbywa sie to z polecenia i wlasciciele wogole nie daja ogloszenia do mediow.
Z gory wielkie dzieki ! Mam rowniez nadzieje, ze administracja nie potraktuje tego w kategoriach ogloszenia i nie wykasuje mojego posta o pomoc
Po 3 tygodniach intensywnego poszukiwania, maili, telefonow i visningow, robi mi sie coraz mniej smiesznie
a mam juz wyciete pol podlogi w kuchni i pracuja w niej 2 maszyny
Sytuacja na rynku wynajmu mieszkan, w Oslo, jest delikatnie mowiac katastrofalna.
Zwracam sie do ludziskow dobrej woli, ktokolwiek wie, ktokolwiek slyszal o mieszkaniu :
- min. 2 pokojowe, min. ok. 50m2, max. do 9000 koron
Referencje mamy z synem znakomite

Na finn i tym podobnych, siedze codziennie, wiec mnie tam nie odsylajcie

Zdecydowalam sie napisac tu, bo " a noz widelec" ktos podrzuci jakis adres. Czasami odbywa sie to z polecenia i wlasciciele wogole nie daja ogloszenia do mediow.
Z gory wielkie dzieki ! Mam rowniez nadzieje, ze administracja nie potraktuje tego w kategoriach ogloszenia i nie wykasuje mojego posta o pomoc

Po 3 tygodniach intensywnego poszukiwania, maili, telefonow i visningow, robi mi sie coraz mniej smiesznie