Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Olga Standziak boj fra oszlo Ela Postrożny (2278 niezalogowanych)
195 Postów
Stały Bywalec
No i z watku zrobila sie kanapka - byle tylko nie z pasztetem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
psculkas napisał:
Grzes203 napisał:

Ja to już od tygodnia jestem przygotowany. Zapakowałem książki, zeszyty, kredki i nawet kanapki spakowałem
Jeszcze tylko mózg zostało w siateczkę z szafki wyjąć i jestem gotowy

choc do lekliwych nie naleze, ale nie odwazylabym sie skusic na chocby kesa Twojej kanapki Czyzby trening czynil mistrza?? w tym wypadku wole nie sprawdzac

Nie widziałaś nigdy kanapek kiwi? To te takie zielone w środku z włoskami
Nigdy nie jem kanapek na siłę, jak dostają nóżek i zaczynają uciekać to nawet ich nie gonię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Grzesiu203, czyzbys nie posiadal instynktu lowcy?????? dziwne, myslelam, ze kazdy mezczyzna go ma
bez bicia przyznaje, ze nie znam kanapek kiwi.Twoj opis wystarczy- za slaby mam zoladek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Mam instynkt, ale staram się nad nim panować. W końcu jesteśmy cywilizowani.
Czekam zawsze aż sama do mnie wróci, jak zgłodnieje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
powiadasz, ze czekasz jak zglodnieje i wroci???? echhhhhh ciekawe musze sie nad tym dluzej zastanowic. Ja tam bym nie wracila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Forum się obudziło jak muszę iść spać
Wiesz jak to jest, taka kanapka jak każde żyjątko po pewnym czasie przywiązuje się do właściciela
Wróci na pewno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
heh- kopnij Ty ja w koncu w jej szanowne 4-ry litery..... zapomnisz sie kiedys i co???????? zjesz ja biedaku i nie dosc, ze wyrzutow sumienia to i zatrucia pokarmowego nabawisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Natalia Duda
(nataliad)
Wiking
Witam!

Czy grupa wciąż jest zwarta i gotowa do nauki? Mogę podjąć się nauczania indywidualnego i do 5 osób, właściwie od zaraz. Ukończyłam studia licencjackie w Gdańsku (skandynawistyka), aktualnie studiuję na Uniwersytecie w Oslo - Nauczanie języka norweskiego jako obcego oraz Językoznawstwo skandynawskie. Doświadczenie w nauczaniu języka norweskiego i angielskiego indywidualnie i w większych grupach pozwoliło mi wypracować efektywny system pracy i dostęp do wielu materiałów.

Proszę o wiadomość z informacją o miejscu i częstotliwości ewentualnych spotkań, umiejętnościach językowych uczestników i kwotą jaką Państwo byliby w stanie zapłacić. Oczywiście, jeśli wciąż są Państwo zainteresowani.
Mój e-mail: nataliad@student.ilos.uio.no

Pozdrawiam serdecznie,

Natalia Duda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Przykro mi, o tydzień za późno znalazłaś ten wątek
Zgłoś wpis