Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Tannlegevakt - Norwegia

Czytali temat:
Sylwia Kosinska Aga Drevnika Anna Poszwa XXY OK Krystian Gębala Kinex 27 Mira888 Jadwiga07 Ka Wu Marcin1423 PiotrSerwis (5659 niezalogowanych)
49 Postów
ania,sylwek rebisz
(ania,sylwek)
Nowicjusz
Witam wszystkich
Mam pytanie dotyczace Tannlegevakt czy ktos z was korzystal z uslug dentystycznych tam. Czy dzieci placa za uslugi w Tannlegevakt,jesli ktos mial stycznosc z ta placowka prosze o informacje.
Dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
kasia f.
(kasiula77)
Początkujący
Jezeli chodzi o dzieci to do 16 roku maja darmowa opieke stomatologa i lekarza , dorosli niestety placa i moja rada lepiej leczyc w Polsce tu ceny kosmos!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
oj o wiele bardziej oplaca sie zabukowac bilet do PL i tam zrobic zeba nizeli bulic tutaj, wiem to po samej sobie
nie raz juz o tym pisalam tutaj na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
ania,sylwek rebisz
(ania,sylwek)
Nowicjusz
Dziekuje za rady, wlasnie wiem ze dorosli placa i to slono za stomatologa,chodzilo mi o dziecko.Znajoma raz musiala zaplacic za dziecko i dlatego pytam. Niewiem czemu placila.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Mirka33)
Wiking
Jasne jest ze lepiej leczyc zeby w Polsce , ale tu tez trzeba uwazac bo tych gabinetow narobilo sie mnostwo i czasami tez potrafia zepsoc zeba . Moja znajoma tak miala , zrobila sobie zeba w jakims tam takim gabinecie , zaplacila tanio i po przyjezdzie wszystko jej wypadlo . I kiszka .
A tutaj korzystalam z uslug Tøyen Tannlegevakt i bylam zadowolona z obslugi . Lekarka najpierw ocenila co i ile kosztuje a potem zalozyla tymczasowa plombe za ktora zaplacilam jakies 600 koron . Ale to co bylo pozytywne ze mialam jakies 2 tygodnie zeby ustawic sobie wolne i poleciec do mojego doktora
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
ela turkiewicz
(urwis)
Wiking
hejka
mieskzam w nord-trondelag i tez chodzilam do dentysty u nas wizyta np borowanie zęba plus biała plomba kosztuje 660 kr nie wiem czemu ale moj lekarz kazal mi wypelnic pismo i nav zwrócil mi 350 kr takze warto pytac dentystów o to.
powiedzilaam to mojemu koledze on poszedl wyrwac zeba zaplacil 1400kr a nav zwrócil mu 890kr takze warto pytac denstyste powodzenia wiadomo najlepiej jest robic ząbki w polsce)))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(ja_ona)
Początkujący
ania,sylwek napisał:
Witam wszystkich
Mam pytanie dotyczace Tannlegevakt czy ktos z was korzystal z uslug dentystycznych tam. Czy dzieci placa za uslugi w Tannlegevakt,jesli ktos mial stycznosc z ta placowka prosze o informacje.
Dziekuje

Witaj, ja korzystałam z Tannlegevakt, a dokładnie mój syn- 9 lat. Nie zapłaciliśmy za nic, a z wizyty byliśmy zadowoleni.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów
Zekke Zekke
(Karla)
Początkujący
Witam !
Ja osobiscie nie korzystalam z usug tannlegevakt i nie chodzi mi o stalego dentyste ale pogotowie dentystyczne bylam zmuszona poniewaz bol zeba zlapal mojego synka poznym wieczorem no i coz bylo poradzic samochod i do Oslo .
Zabek zostal usuniety niesety ...zapomniano o znieczuleniu poniewaz dentysta stwierdzil ze nie ma koniecznosci znieczulania zebow mlecznych ...problem byl taki ze korzen zeba mlecznego nie ulegl jeszcze resorbcji wobec czego bez znieczulenia usunieto mu zab z olbrzymim korzeniem bol i traume leczylismy dlugo ...i nigdy wiecej nie skorzystam z uslug pogotowia dentystycznego Cena usuniecia zabka mlecznego 800 .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok