Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

gdzie dorobić klucze systemowe w Norwegii? - Norwegia

12 Posty

(agajar7)
Wiking
Witam serdecznie!
I znowu kłopoty- zgubiłam klucze od mieszkania, cały komplet,( dobrze, że były dwa). Orientuje się ktoś, gdzie można dorobić klucze systemowe i w jaki sposób się to odbywa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
i znowu kłopoty ??
prościej i taniej wyniesie cię zatrudnić męża jako detektywa
za dniówkę może skóry z ciebie nie zedrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
agajar7 napisał:
Witam serdecznie!
I znowu kłopoty- zgubiłam klucze od mieszkania, cały komplet,( dobrze, że były dwa). Orientuje się ktoś, gdzie można dorobić klucze systemowe i w jaki sposób się to odbywa?

Z tym moze byc klopot. Klucze systemowe po to wlasnie sa oznaczane, zeby nie dorabiac kopii dla wszystkich znajomych. Jezeli znasz kogos u slusarza, MisterMinit itd., to da sie zalatwic. Jezeli nie, musisz zglosic do spoldzielni (jezeli to byly twoje klucze) lub przyznac sie wlascicielowi kluczy...

Edyt. Skoro mieszkasz pod Oslo, mozesz wsprobowac u slusarza/szewca (!) na Tollbugata. To sa Turcy-luzacy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(agajar7)
Wiking
Dzięki za odpowiedź. To były klucze od mieszkania, które wynajmujemy. Może orientujesz się też jaki jest koszt dorobienia takiego klucza? To były dwa klucze, jeden do klatki, drugi do mieszkania, oba systemowe. Myślę, że dorobienie i tak wyniesie mnie taniej niż przyznanie się , że zgubiłam, bo wtedy będę obciążona za wymianę zamka, a to chyba dużo więcej kosztuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
moja byla szefowa w zeszlym roku zaplacila za komplet (2 klucze) 700nok
no ale z tym moze byc ruznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
agajar7 napisał:
Witam serdecznie!

Jesli w Oslo to w Oslo-City. Dom towarowy w samym centrum. Na samym dole. Dorobili mi takie z numerkami, chyba to bylo 200 za kazdy klucz. Pakistanie albo cos tam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiktoria 24
(Wiktoria 24)
Wiking
Czy ktoś może polecić gdzie w łóżku Lillestrøm można dorobić klucze ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok