Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Katarzyna Caputa ForeverFBO Aloe (3259 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A co do szkoly podstawowej to jest od 6 do 16 lat z tym, ze przez 3 ostatnie lata mlodziez otrzymuje oceny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(agnieszka75)
Wiking
Dzięki Basiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
kasia xxxxx
(google)
Nowicjusz
witajcie ja mieszkam niedaleko Arendala mam dwoje dzieci które chodzą do szkoly w Arendalu ogolnie ja jestem zadowolona maja polską nauczycielke która pomaga im bardzo dobrze uczy zawsze tłumaczy ważne pisma zawsze jest obecna na zebraniach ogólnie nauczyciele też pomagaja dzieciakom wspierają i rozumieja natomiast co do lekarzy niewiem moje dzieciaki nie chorowały juz od 3 lat a to dlatego że mialam jeszcze w polsce lekarke która byla starszą kobietom i wielkom przeciwniczkom antybiotyków co i ja popieram organizm sam musi sobie radzic z chorobom (oczywiście nie mówie tu o jakichś sytuacjach ekstremalnych mówie o przeziębienu angince i grypce) jestem tu od 3 lat i niegdy nie byłam z dziecmi u lekarz.
natomiast dziwi mnie bo ty masz już dużego faceta (syna) więc chyba on nie będzie płakał przed wyjściem do szkoły i chyba facet w tym wieku sam sobie zdaje sprawę ze musi nauczyć się języka a ty tak troche traktujesz go jakby szedł do pierwszej klasy podstawówki musisz dziecku przedstawic plusy i minusy wyjazdu i pozwól mu zadecydować czego chce od życia bo to juz ten wiek że rodzice przede wszystkim słuchaja głosu dziecka i sie z nim liczą.
pozdrawiam i sorki za ostre słowa ale tak mysle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
aleksandra d
(ola*i*andrzej)
Nowicjusz
Rowniez mieszkam niedaleko Arendal,mam 2 dzieci ktore chodza do szkoly ,jestesmy bardzo zadowoleni z nauki i pomocy przez nauczycieli,poziom jest nieco nizszy niz w polsce,dzieci nie stresuja sie i z checia ida do szkoly
a jesli chodzi o lekarzy?? z dziecmi nie bylam bo od 3 lat jakos nie bylo takiej potrzeby,a sama lezalam w szpitalu w Arendal i jezeli juz wezmie sie za ciebie specjalista to napewno cie dobrze przebada,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Kalina Krause
(Kalinakrause)
Wiking
To prawda co pisze Olka znamy sie co nie w szkole nauka przebiega bezstresowo mam 3 dzieci w szkole w grimstad w tym syn w undeskole i jest bardzo,ale to bardzo zadowolony.A powiem Ci wiecej oni nawet nie lubia miec wolnych dni. Na zebraniu tez mam tlumacza i mi pomaga.A w szpitalu jezeli jest taka potrzeba tez masz nieodplatnie tlumacza jezeli nie jest osobiscie po prostu jest kontakt w czasie wizyty telefoniczny.Takze nie obawiaj sie ze zostaniesz tu sama bez pomocy.w razie potrzeby pisz do Grimstad jest 17 km od Arendala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok