Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Może być zakazane przejście na czerwonym świetle.. - Norwegia

Czytali temat:
(413 niezalogowanych)
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Już niedługo może być zakazane przejście na czerwonym świetle.. www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.7062575
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Szczerze..to za mnie zatkalo! Nie wiedzialem nawet ze mozna tu przechodzic na czerwonym swiatle W tym policyjnym kraju??? Szok!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Nie mozna... tylko nic za to nie grozi... ot swiete krowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nirwegia to nie jest policyjny kraj. Zauważyłam , ze policja wtrąca sie tu w bardzo mało spraw
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kowalski0)
Wiking
Widzialem taka sytuacje- czerwone swiatlo dla pieszych, samochody przejechaly, ludzie ruszyli, przeszli - procz dwoch policjantow...no ale im "nie wypadalo"...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
no ja też się zdziwiłam, że to w sumie jest legalne i nie ma za to kar ,wiem że jest to praktkowane ale że nie karane to nie wiedziałam wiec jakoś zakaz na mnie wrażenia nie zrobi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec

Lepszy numer miałam na wakacjach: idziemy chodnikiem, podchodzimy do świateł. Jest czerwone. Jadą różneauta, w tym politi. My stoimy dalej. Po czym politi na swoim zielonym się zatrzymuje i pokazuje nam ręka, że mamy przechodzić.

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Katarzyna napisał:
Lepszy numer miałam na wakacjach: idziemy chodnikiem, podchodzimy do świateł. Jest czerwone. Jadą różneauta, w tym politi. My stoimy dalej. Po czym politi na swoim zielonym się zatrzymuje i pokazuje nam ręka, że mamy przechodzić.

Moze szkola ich do prowokacji..a potem kredytowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok