Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam pokoju do wynajęcia na 10 dni - Norwegia

Czytali temat:
(792 niezalogowanych)
1 Post

(Marzena)
Wiking
witam wszystkich.
jakiś czas temu zapytałam o pokój do wynajęcia na 8 dni góra 9 dni, od 30.06 do 07 .07. 2009-w Oslo
ii..........- nic.
Czy naprawdę nikt nic nie wie, nie słyszał ??????????
czy to Polska obojętność .... ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(monika009)
Wiking
Chyba obojętność, bo ja też pytałam i nic Nie chce się wierzyć, że nikt nic nie słyszał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Hmmmmmmm........ to chyba raczej nie obojetosc ale norweskie warunki.wiekszosc z nas mieszka w malych mieszkankach albo dzieli wieksze mieszkanie z rodakami. bardzo chetnie udostepnilbym pokoj na te 10 dni ale byloby to dla Ciebie krepujace gdyz mam wejscie do lazienki z tego pokoju(sluzy za sypialnie) a kuchnia i stolowy to jedno(prawie norma tutaj).widzialem w kosciele ogloszenie o jakims pokoju wiec jutro zobacze i napisze.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów

(petro6)
Początkujący
Jesli by Ci nieprzeszkadzalo spanie w salonie,to dzwon47483050.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Tak to jest z Polakami. Mieszkają jak Cyganie po 2-3 w jednym pokoju. Jedzą konserwy z Polski i zupki chińskie. Przeciętny Polak poza RP z przyjemnością utopi rodaka w łyżeczce wody. Mieszkam w Bergen, jeśli przyjedziesz zapraszam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Iga chyba przesadzilas troszke!!!!!! Mam takie samo mieszkanie jak w polsce a nawet o wiekszym standarcie to po 1 a po drugie ciezko wymagac od ludzi ktorzy przyjezdzaja tutaj zeby tylko zarobic aby wynajmowali apartamentowce !!!!
jeszcze jedno 10 dni to krotki okres wiec ciezko jest cos wynajac poza hotelem..napewno cos sie znajdzie dla naszej rodaczki.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Fazi
Jeśi uraziłam to przepraszam, ale krew mnie zalewa patrzać na zachowanie jakie prezentuje większość norweskiej polonii.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Marzena)
Wiking
Nie miałam zamiaru tutaj nikogo obrażać - wiem jak jest , ale taką ciszę nie da się inaczej odebrać . Zresztą Polacy - nie wszyscy !!!- znani są z tego że swojemu nie pomoże a jeżeli już to stara się jeszcze na nim zarobić.

Wiem że każdemu jest ciężko i każdy ma swoje życie i takie tam sprawy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Piotr.ek Lomiarz
(petersburg28)
Wiking
na 10 dni oczywiscie.Chętnie pomogę prosze dzwonić.POzdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Marzena)
Wiking
petersburg

podałeś dzwonić ........ ale bez żadnego namiaru ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok