Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

zapraszam - Norwegia

Czytali temat:
(615 niezalogowanych)
27 Postów
marzena grzegorczyk
(mania1233)
Wiking
Witam
na początek dziękuje za wyrozumiałość i pomoc tym którzy mi pomogli i tym którzy chcieli by a są w ciężkiej sytuacji jak i ja . Zapraszam was na bloga jest on nie całe 4 dni , ale trochę już w nim napisałam o chorobie - ogólnie i o naszej rodzinie , początkach choroby u męża . zapraszam do komentowania .W miarę możliwości będę odpisywać i dopisywać następne części naszego życia z choroba .
pozdrawiam
oto blog
www.twardzinasiedlce.bloog.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
mania1233 ... przekaz mezowi prosze szczere slowa otuchy, pozdrawiam was serdecznie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
marzena grzegorczyk
(mania1233)
Wiking
witam jeszcze raz
rozmawiałam z synem tym najstarszym i z mężem ,wiele osób wyciągnęło mi pomocną dłoń , my nie chcemy być ciągle na łasce ludzi . może ktoś kto mnie rozumie będzie w stanie dać mojemu synowi i mi prace . On ma 19 lat roczną praktykę w zawodzie mechanika samochodów osobowych, na budowlance też trochę pracował tu w Polsce jak i z ojcem w Norwegii , dobrze porusza się samochodem ma prawo jazdy kat B. sam z norwegi wrócił samochodem , bo my z mężem lecieliśmy samolotem, bo niestety on się na jazdę tyle godzin nie nadawał. Ja się pracy nie boje mogę sprzątać lub siedzieć z dziećmi wychowałam swoich 3 także posiadam prawo jazdy kat B. tylko jest mały problem nie znamy języka ale jak każdy- jestem w stanie się go nauczyć nawet próbowałam jak tam 2 mc siedziałam . Może porostu ktoś w ten sposób będzie mi mógł pomóc. Syn może wyjechać już teraz , ja dopiero pod koniec maja bo mam najmłodszego syna komunie . pozdrawiam i czekam może ktoś się odezwie . Pozdrawiamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Czy syn ukonczyl szkole samochodowa? Ma swiadectwo mechanika samochodowego???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
marzena grzegorczyk
(mania1233)
Wiking
Witam
Syn skończył gimnazjum z przyuczeniem do zawodu jako mechanik samochodów ciężarowych , tam odbył roczną praktykę w warsztacie samochodowym gdzie naprawiał tiry i osobówki. Zaczął zawodówkę jednak ją przerwał za względu na sytuacje w domu i wyjechał zaraz z mężem do pracy . Udokumentowane ma skończone gimnazjum w tym zawodzie i świadectwo pracy z Warsztatu . Nie chwale go ale nasz samochód w większości sam umie naprawić.On porostu kocha zawód mechanika a babranie w smarach ma od dziecka , zaczynał od rozkręcania i składania rowerów. w żadnym innym zawodzie się nie widzi . Jak jeszcze trochę się podszkoli to myślę że będzie z niego dobry fachowiec w tym kierunku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok