Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Przedszkole - Norwegia

Czytali temat:
Ewelina642 (2141 niezalogowanych)
6 Postów
Anna Rabiej
(emie)
Wiking
Witam
Mam pytanie odnośnie przedszkola. Mój synek dostał miejsce w przedszkolu w miejscowości Tonsberg. Ale pod koniec stycznia musieliśmy się przeprowadzić do innej miejscowości, do Fredrikstad. Czy ktoś może wie czy istnieje możliwość przeniesienia do przedszkola we Fredrikstad? Z góry dziękuje za odpowiedź
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
emie napisał:
Witam
Mam pytanie odnośnie przedszkola. Mój synek dostał miejsce w przedszkolu w miejscowości Tonsberg. Ale pod koniec stycznia musieliśmy się przeprowadzić do innej miejscowości, do Fredrikstad. Czy ktoś może wie czy istnieje możliwość przeniesienia do przedszkola we Fredrikstad? Z góry dziękuje za odpowiedź

Czekaj, niech sie zastanowie... A powiedz mi jak do tej pory ... zawozisz synka do Tønsberg codziennie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Magda .
(Magda12)
Początkujący
Sethur napisał:
emie napisał:
Witam

Czekaj, niech sie zastanowie... A powiedz mi jak do tej pory ... zawozisz synka do Tønsberg codziennie??

Helikopterem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Magda .
(Magda12)
Początkujący
emie napisał:
Witam

Tak jest taka mozliwosc. Musisz tez wczesniej zlozyc podanie do przedszkola we Fredrikstad. Powodzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Anna Rabiej
(emie)
Wiking
bardzo zabawne!!! Helikopterem !!!

napisałam przecież że dostał miejsce w przedszkolu a nie że do niego chodzi tak? Mój synek ma 6 miesięcy a do przedszkola miał zacząć chodzić od sierpnia. Dziękuje za odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
emie napisał:
bardzo zabawne!!! Helikopterem !!!

napisałam przecież że dostał miejsce w przedszkolu a nie że do niego chodzi tak? Mój synek ma 6 miesięcy a do przedszkola miał zacząć chodzić od sierpnia. Dziękuje za odpowiedzi

jakbys podala te informacje w pierwszym poscie, nie bylo by zartow
a pozartowac - nic zlego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Anna Rabiej
(emie)
Wiking
ok następnym razem będzie więcej szczegółow pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
iga klaptocz
(edgar)
Wiking
Witam, ja tez mam pytanko Jak to jest , jesli złoze podanie o przedszkole , to czy jest tak samo jak w Polsce ze dzieci zaczynają od wrzesnia??? Slyszałam ze podobno ternimy skladania wniosków byly do konca lutego , czy to prawda? jesli teraz sie spoznilam to mam czekac do nastepnego roku do wrzesnia????? hmmmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Miejsce dostajesz od wtedy, od kiedy jest. teraz wypenij wniosek i napisz wyjasnienie, dlaczego nie zlozyłas do konca lutego. Nie powinno byc problemu. Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
mam pytanie czy jest możliwość zapisania dziecka do przedszkola na 3-4 godziny dziennie?czy zapisy są w komunie czy w przedszkolu bo ktoś kiedyś pisał na forum że w przedszkolu,dziękuje za odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok