Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
69 Postów
Początkujący
Hilton napisał:
jezeli ktos sie zarejestrowal we wtorek, tak jak wiewiora to musi wysylaac melding co 2 tyg we wtorki , a nie w soboty

Tutaj bym się sprzeczał znam to z doświadczenia na kilku osobach zawsze jest do niedzieli i nie ważne kiedy się zarejestrowałaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
platon napisał:
Hilton napisał:
jezeli ktos sie zarejestrowal we wtorek, tak jak wiewiora to musi wysylaac melding co 2 tyg we wtorki , a nie w soboty

Tutaj bym się sprzeczał znam to z doświadczenia na kilku osobach zawsze jest do niedzieli i nie ważne kiedy się zarejestrowałaś

to moze nie sprzeczajmy sie. Z reguły bywa tak, ze co nav to inaczej, co urzednik to inaczej. Ja byłam zarejestrowana rok temu od lutego do czerwca i wysyłałam meldingi we czwartki, mialam podaną date ostateczną i był to czwartek. Mało tego od 23 do rana nie mozna było sie zameldowac. Nie wiem jak jest teraz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Roman Miedziak
(miedziapol)
Wiking
W Telemark NAV termin jest do 5 dni. Czyli od dnia zameldowania 2 tyg. + do 5 dni masz czas na wysłanie meldunku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Karol Ryfer
(Kaloryfer)
Wiking
Witam wszystkich

W moim przypadku terminy przesyłania meldekort nie były przez nikogo brane pod uwagę. Zdarzało mi się, że spóźniłem się wiele tygodni z tym obowiązkiem i po zalogowaniu na stronę NAV czekały na mnie zaległe meldunki do uzupełnienia i wysłania. Tak, więc miałem wielokrotnie sytuacje, że za jednym razem wysyłałem 2 a nawet 3 meldekort-y
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
agnieszka szczepanska
(aszczepanska)
Wiking
Zawsze sobota jest pierwszym dniem kiedy mozna sie zameldowac i jest na to 10 dni. Jesli w sobote lub niedziele podpisuje sie liste to juz we wtorek sa pieniadze na koncie wiec lepiej robic to zawsze w sobote co dwa tyg. Od roku mam tak regularnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok