Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

dziwny numer telefonu nie daje mi spokoju!!! - Norwegia

Czytali temat:
JOANNA C. Agnieszka Kajka Rokokko3255 (1051 niezalogowanych)
9 Postów
Ivona Poniatowska
(ivoncia999)
Wiking
Witam
Od pewnego czasu jakiś dziwny nr tel nie daje mi spokoju po nocach. Dzisiaj okolo 3 w nocy również do mnie dzwonił, nie odbieram! Czy ktoś z was miał do czynienia z tym nr telefonu 78366288024(Rosja wg.kierunkowego)
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Moze Wladek probuje dodzwonic sie do Obamy ale nachlal sie spirytusu i se numery pomylil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Asia B.
(Aisha87567)
Wiking
Miałam ten sam problem i do tej pory nie wiem co to było. Dzwoniły różne numery z różnych krajów i nawet jak już odbierałam to nikt się nie odzywał. Zaczęłam wyłączać całkowicie tel na noc a w ciągu dnia olewałam ten numer tzn. nie odbierałam i nie odrzucałam i sama nie wiem kiedy to się skończyło więc radzę się tym nie przejmować choć wiem że to mega irytujące...
pozdrawiam i życzę szybkiego spokoju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów
K S
(katarzynajan)
Początkujący
też miałam ten problem, dzwoniły do mnie chyba 2 albo 3 takie dziwne numery, co ciekawe było to krótko po moim przyjeździe do Norwegii, kiedy jeszcze praktycznie nikomu nie podawałam mojego nr. Potrwało to chyba tydzień i się skończyło, do tej pory mam spokój Najlepiej po prostu olać to i nie odbierać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok